Akvariet i Bergen | Biologen Akvariet
21928
page,page-id-21928,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
Mat for små og store
BIOLOGEN AKVARIET

Biologen Akvariet er vår samarbeidspart som driver kafè- og brasseriet samt selskapsdriften her på Akvariet.

Biologen Akvariet gir deg en rustikk og god matopplevelse. Kokkene våre vil lage få, men gode retter av sesongens råvarer med entusiame, glede og en smule galskap. En liten «pause» kan du nyte i brasseriet eller ute i det fri. I Torget som vi har laget ved inngangen til Brasseriet kan du kjøpe is, brus, kaffe, pølse, youghurt og annen «lett» mat til å ta med i farten.

Arrangement og selskap
Akvariet er også stedet for selskap eller møter ettermiddag og kveld. I Rotunden, det runde rommet “under havet”, kan du holde et selskap med det lille ekstra. Vi kan skreddersy arrangementer og selskap på kveldstid for 20-1200 mennesker. Rotunden som selskapslokale er med å gi en flott ramme rundt et arrangement og vi kan love at gjestene får hilse på andre hyggelige gjester som ikke er så vanlig i selskapslivet ellers. Noen av dem kan virke hardhudet, men de er gode på bunnen (havbunnen, altså).

Servering
Biologen Akvariet står for all servering. Våre kokker har bred erfaring innen sjømat. Menyen er inspirert av sesongen vi er i og det havet har å by på. Hovedfokuset til Biologen Akvariet er sjømat, men de serverer og deilige kjøttretter.

Henvendelser og spørsmål vedrørende arrangementer kan rettes til:

Akvariet:
55 55 71 71
post@akvariet.no

Biologen Akvariet:
Paul Walderhaug
+47 954 46 595
paul@biologenherdla.no