Akvariet i Bergen | Møter og selskap
22119
page,page-id-22119,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
Ønsker dere en annerledes arena for deres møte?
LEIE AV MØTEROM PÅ AKVARIET I BERGEN

Akvariet i Bergen har passende lokaliteter for frokostmøte, lunsjmøte eller korte møter. En møtedag på Akvariet kan kombineres med en omvisning inne, ute eller bak akvariene. Hva med slangehåndtering? Her kan man få en opplevelse utenom det vanlige!

SERVERING

Du kan få møtemat, minglemat og evt en lett varmrett til møter fra Biologen Akvariet. Spør oss gjerne om meny og tilbud til ditt arrangement.

KINOSALEN

Vi har gode stoler i vår kinosal, stort lerret og salen er utformet som en amfi som gir alle mulighet til å se godt. Kinosalen er egnet for frokost-, lunsj eller ettermiddagsmøter.

Antall: inntil 107 personer (også færre)
Utstyr: Projektor mot et stort kinolerret, 1 mikrofon og 2 mygg

kino
moterom
MØTEROMMET AKVARIET

Rommet er lyst og luftig – innbydende for et halv- eller heldagsmøte.

Antall: 4 – 12 personer.
Utstyr: Projektor og lerret.

LEIE AV SELSKAPSLOKAL PÅ AKVARIET I BERGEN

SELSKAP I ROTUNDEN
I et av Bergens mest spesielle «restaurantlokale» Rotunden kan du holde selskap. Det runde rommet gir det lille ekstra til opplevelsen ved forskjellige typer arrangementer. Vi dekker med runde bord til fest, og Biologen Akvariet serverer mat av ypperst klasse. Passer godt for en barnedåp, selskapsmiddag, familieselskap, bryllup, firmafest ol.

Hva med en velkomst i Haitunellen etterfulgt av en omvisning i akvarieområdet før en deilig middag i Rotunden? Her er det mange muligheter.

Antall: 120-130 personer

rotunden
For pristilbud/spørsmål ta kontakt:

Akvariet:
55 55 71 71
post@akvariet.no

Biologen Akvariet:
Paul Walderhaug
+ 47 95 446 595
paul@biologenherdla.no