Ting å finne på for barnefamilier i vinterferien

Ting å finne på for barnefamilier i vinterferien

Det er på Akvariet det skjer i vinterferien! Her sørger 500 viltre dyr og nesten like viltre dyrepassere for action fra morgen til kveld. Du kan selvfølgelig gjerne besøke akvariet i vinterferien selv om du er voksen, tenåring eller hauggammel, men akkurat de ukene det er vinterferie i Norge har vi et spesielt godt tilbud til barnefamilier. Under finner du noe av det som skjer fra fredag 23. februar til søndag 3. mars.

NATTEVANDRING på Akvariet 22. februar kl. 18-21

Hvordan oppfører dyrene seg i mørket? Sover de eller er de våkne? Bli med på dissekering av fisk, test ut sansene i sanseakvariene, gjett lyden av dyrene i kinosalen, BA er på plass utenfor kinosalen og her kan du få laget din egen BA-forside og være med på morsomme konkurranser og mye mer. Les mer

 

ET VINTERFERIEEVENTYR PÅ AKVARIET, FLØYEN OG VILVITE!

I vinterferien kan du oppleve spennende aktiviteter og fastsfylte dager med et vinterferieeventyr. Akvariet, Fløyen og VilVite har satt sammen tre dager med et mylder av aktiviteter for deg som ønsker et bredt spekter av opplevelser. Kurset varer i 3 dager fra mandag 25. februar til onsdag 27. februar. 

Opplev friluftsaktiviteter på Fløyen, marine opplevelser på Akvariet og løs spennende forskeroppdrag på VilVite. I løpet av tre dager i vinterferien får barna en dag på hvert sted! Det blir mye gøy å gjøre og oppleve i tillegg til at barna blir kjent med nye venner.

Alder: 10 år – 12 år
Når: Fra og med mandag 25 februar til og med onsdag 27 februar.
Tid: Hver dag fra kl. 8.30 til ca kl. 15.00. Oppmøte på Festplassen.
Pris: 1 995,- per barn inkl. serviceavgift.
Frist: Påmelding skjer fortløpende. Siste påmeldingsfrist er 14 februar.
Bindene påmelding.

Påmelding

 

 

 

Finn de stjålne krokodillene!

Hver lørdag og søndag i vinterferieukene (både for Vestlandet og Østlandet) gjemmer vi 4 forsvunne krokodiller på ulike steder på Akvariet. Hvis du finner en av de, ta den med og lever den til butikken så vanker det “finnerlønn” til deg. Vi gjemmer 4 krokodiller lørdag og 4 krokodiller søndag, så her er det muligheter!

 

Det skjer alltid noe på Akvariet

Hver hele time, hver eneste dag skjer det noe ekstra som er verdt å få med seg på Akvariet. Pingvinpresentasjon kl. 11, sjøløvepresentasjon kl. 12 og 15, du kan bli guidet i den tropiske avdelingen, få hjelp av karper til å bli kvitt smokken eller ta og føle på kråkeboller, sjøstjerner og krabber i kontaktakvariet. Når som helst kan du spørre dyrepasserne om det du lurer på!

Les mer

Flere artikler

Bli med på dissekering av fisk!

Bli med på dissekering av fisk!

Det skjer alltid noe på Akvariet. 
Lørdag og søndag kan du være med på dissekering av fisk sammen med dyrepasser Håkon, og bli bedre kjent med noen av dyrene som bor på Troperommet.

Les mer

Ny direktør ansatt

Ny direktør ansatt

Da er det endelig avgjort, Aslak Sverdrup er ansatt som ny administrerende direktør for Akvariet i Bergen. Han kommer fra stillingen som Lufthavndirektør for Avinor ved Bergen lufthavn, Flesland.

Les mer

News from Bergen Aquarium

News from Bergen Aquarium

The experiences when visiting the aquarium in Bergen are many, and there is something on the program every hour.

Les mer