Årets første pingvinegg er kommet

Årets første pingvinegg er kommet

Alle hjerter gleder seg, nå venter vi i spenning. Kommer det en kylling?

Gamlemor Fru Svart på utrolig 31 år la startskuddet for årets eggesesong. Nå har vi hele fire egg i pingvindammen og vi krysser fingrene for å kunne si velkommen til en ny bergenser på Akvariet i slutten av juni. Fra et egg er lagt til det klekkes tar det ca 36 – 40 dager (5 uker)… Vi venter i spenning.

Du kan møte pingvinene og høre med om livet i pingvindammen hver dag kl 11 og kl 14. Er pingvinene monogame? Hva gjør pingvinene med steinene? Hva liker de å spise? Dette og mye annet får du kjennskap til når det er pingvinfôring. Gøy for barn og voksne.
 

Det er arten bøylepingviner som bor på Akvariet i Bergen, og vi har totalt 20 pingviner. De to eldste blir hele 31 år i sommer.

 

Les mer

Mr Grønn og fru Svart har fått det første pingvinegget

Fru Svart har laget årets første pingvinegg i dammen

Flere artikler

Møt sjøløvene Kim og Amy

Møt sjøløvene Kim og Amy

To av de mest populære dyrene på Akvariet i Bergen – Det Nasjonale Akvariet, er de herlige sjøløvene Kim og Amy. Bli kjent med et lekent, sosialt og utrolig smart radarpar.

Les mer

Sommer på Akvariet

Sommer på Akvariet

Sommeren er årets travleste og triveligste periode på Akvariet i Bergen - Det Nasjonale Akvariet. Med sommerferie er anledningen ypperlig til å ta turen til Nordnes for å bli bedre kjent Amy, Iggy, Pingrid Alexandra eller noen av de andre 400 spennende dyrene som bor her.

Les mer

«Nye Akvariet» kommer ett skritt nærmere

«Nye Akvariet» kommer ett skritt nærmere

Akvariet i Bergen styrker sin posisjon som Norges nasjonale akvarium.

Les mer