Lyst å finne på noe kjekt? Akvariet har åpent hver dag kl 09-18!

Lyst å finne på noe kjekt? Akvariet har åpent hver dag kl 09-18!

Finne på noe gøy og lærerikt? Da er Akvariet stedet å besøke sammen med familie og venner. Vi har god plass og våre gjester kan være både ute og inne, da kan man både nyte det deilige været og møte dyrene på samme tid. Husk lekeplassen på takterrassen.

Akvariet i Bergen er åpent hver dag!

Akvariet er en viktig kunnskapsformidler for barn og unge, og med ca. 5000 kvadratmeter inne- og uteareal, og med gode smittevernstiltak. Vi oppfordrer alle våre gjester til å ta ansvar og vise hensyn til hverandre. Vi har innført “høyrekjøring” på Akvariet og oppfordrer alle til å være flink å følge dette, slik at alle kan føle seg trygge. Vi har satt et tak på maks 15 personer inne i butikken på samme tid, håper alle kan respektere det. Vår største oppfordring er, kos dere på Akvariet!

I sommer er det kun salg av billetter i døren hos oss. Det er dessverre ikke anlending til å reservere billetter i forkant av besøket. Som et smitteverntiltak har vi innført antallsbegrensning og når vi når maks antall besøkende må noen forlate området før vi kan slippe inn nye. Vi opplever størst pågang mellom 10.00 og 14.30 som kan resultere i en jevn kø med ca. 1 time ventetid, denne trenden vil nok vare resten av sommerferien.

 

Hva skjer på Akvariet?

Det skjer alltid noe på Akvariet for små og store. Vi har noe på programmet hver time fra kl. 11, det er fôringer av dyrene ute og vi viser film i kinosalen.

Det skjer smått og stort gjennom dagen utover programmet, når dyrene trener, spiser eller habitatene deres stelles. Det er med andre ord masse å få med seg for publikum, så hold øynene åpen! Kinosalen er stengt inntil videre. Gjeldende program finner du i Aktivitetskalender.

 

Har du lyst å ta sjøveien til Akvariet, Beffen-fergen går fra Vågen hver dag fra 20. juni til 6. september. Les mer her!
 

Åpingstiden hver dag er kl 09 – 18. 

Sjekk programmet!2x33 års dag i pingvindammen

Tirsdag 30. juni feiret vi bøylepingvinene Fru Svart og Herr Hvit som ble hele 33 år. Det var ekstra ting på programmet og is til alle.

Les mer her!

 

Med appen vår kan du se kart over Akvariet

Last ned Akvariet-appen, så kan du ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid. Du kan også kjøpe billett i appèn og løse noen av quizene vi har der. Vi deler ikke ut brosjyrer/kart ved ankomst inntil videre. I appen finner du også kart over ute- og inneområdet her på Akvariet, og de siste nyhetene fra Akvariet.

Sjekk ut hva annet du kan besøke i Bergen, se Bergen Guiden her!

 

Gode smittevernstiltak på plass

Vi har gode smittevernstiltak, og oppfordrer alle til å “sprite” hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngang til butikken på vei ut og ellers ved behov, du finner de både inne og ute på Akvariet. Inntil videre er det begrenset til maks 15 personer inne i butikken på samme tid.
 

Tips! Les plakatene vi har hengt opp med gode råd fra dyrene. Hold avstand!

 

 

 

Billettkjøp “i døren”

Vi har kun salg av billetter “i døren”. Allerede kjøpte billetter på nett er fortsatt gyldige. Vi oppfordrer til betaling med kort eller med Vipps, men kontanter er mulig.

Det er begrensninger på antall mennesker vi kan ha innenfor portene til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avtand dersom det er litt folk ved inngangen. Vi opplever størst pågang 10.00-14.30 og anbefaler besøkende å unngå denne perioden om man ikke ønsker å stå i de lengste køene. 

 

 

Sulten? Biologen Akvariet har alltid noe godt!

Du finner Biologen Akvariet i Vestibylen, der er det og inngang til Spiseriet via Vestibylen. Biologen Akvariet har deilig “Grab and Go” mat på menyen som er lett å ta med seg og nyte ved et av bordene ute, i Spiseriet eller på takterassen. Bord og stoler er plassert med god avstand, så vi ber vennlig om at ingen flytter rundt på stoler og bord.

På Akvariet har vi alltid sterk fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Vi har satt opp stasjoner med Anitbac rundtom i alle etasjer, i tillegg til såpe og vann som er tilgjengelig på våre toaletter.

Barnebarn og bestemor ser på selv gjennom akvariet
Oter ved en bekk
Tenkene pingvin ser i kamera

Mat og drikke kan kjøpes på Biologen Akvariet

Det blir mulighet for å kjøpe seg mat og drikke og selvfølgelig iskrem. Biologen Akvariet vil selge “grab and go” nå i starten, og så vil menyen utvikle seg underveis. Vi har redusert antall bord og stoler i Spiseriet. Åpningstiden kl 10 – 17.
 

Familie spiser på Biologen Akvariet

Flere artikler

Smittevernstiltak på Akvariet i Bergen

Smittevernstiltak på Akvariet i Bergen

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre dyr, ansatte og gjester. Vi har gjort alt for at våre besøkende skal føle seg trygge når de besøker Akvariet. Gode smitteverntiltak vil være på plass så lenge det er påkrevet. Vi har alle et felles ansvar!

 

Les mer

Sommerferie i Bergen og på Akvariet

Sommerferie i Bergen og på Akvariet

Finn på noe vannvittig moro med barna i sommerferien! Sommeren er årets travleset og triveligste periode på Akvariet i Bergen. Ta turen til Nordnes for å bli bedre kjent Erna, Iggy, Bella, Amy eller noen av de andre 400 spennende dyrene som bor her.

Les mer

Sjøløven Kim blir 20 år - bli med på feiringen!

Sjøløven Kim blir 20 år - bli med på feiringen!

Nå er det slutt på tenårne for Calforniasjøløven Kim. Hun blir 20 år tirsdag 23. juni. Det skal vi selvfølgelig feire – og du er invitert! Californiasjølve er en art av øreselfamilien som bor i- og rundt den vestlige delen av Nord-Amerika. Her påAkvariet i Bergen har vi per i dag tre Californiasjøløver; Kim, Amy og Fiona.

Les mer