Lyst å finne på noe kjekt? Akvariet har åpent hver dag kl 09-18!

Lyst å finne på noe kjekt? Akvariet har åpent hver dag kl 09-18!

Finne på noe gøy og lærerikt? Da er Akvariet stedet å besøke sammen med familie og venner. Vi har god plass og våre gjester kan være både ute og inne, møte dyrene, leke på lekeplassen eller spise noe godt hos Biologen Akvariet.

Akvariet i Bergen er åpent hver dag!

Akvariet er en viktig kunnskapsformidler for barn og unge og det har vi vært siden 1960, 27. august feirer vi vår 60 års dag. Med ca. 5000 kvadratmeter inne- og uteareal, og med gode smittevernstiltak skal alle kunne føle seg trygge når de besøker oss.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å ta ansvar og vise hensyn til hverandre, hold 1 meters avstand og bruke våre antibacstasjoner ofte. Er du syk, er du velkommen en annen dag. Vi har innført “høyrekjøring” på Akvariet og oppfordrer alle til å være flink å følge det.


Butikken

For alle sin del har vi satt maks 15 personer inne i butikken på samme tid.

Frem til 31. august har vi ikke salg av billetter på nett, dere kjøpe billetter i billettluken hos oss. Som et smitteverntiltak har vi innført antallsbegrensning innenfor portene til enhver tid. Når vi når maks antall besøkende må noen forlate området før vi kan slippe inn nye.

Vi opplever ikke kø nå som sommerferien er over for de fleste.

 

Vår største oppfordring er, kos dere på Akvariet!


Hva skjer på Akvariet?

Vi har noe på programmet hver time fra kl. 11, det er fôringer av dyrene ute og vi viser film i kinosalen. Anbefaler en tur ned i Labyrinten for å studere alle de fasinerende skapningene som bor i akvariene der. De Filippinske krokodillene Fillip og Filippa bor i kjelleren, du er velkommen på besøk der for å hilse på. Krokodillene kan av og til ligge helt i ro, vi kan nesten tro at de ikke er levende, men det er de.


Det skjer alltid noe på Akvariet

Det skjer smått og stort gjennom dagen utover programmet, når dyrene trener, spiser eller habitatene deres stelles. Det er med andre ord masse å få med seg for publikum, så hold øynene åpen!
Gjeldende program finner du i Aktivitetskalender.

 

Har du lyst å ta sjøveien til Akvariet, Beffen-fergen går fra Vågen hver dag fra 20. juni til 6. september. Les mer her!
 

Åpingstiden hver dag er kl 09 – 18. 

Sjekk programmet!


Med appen vår kan du se kart over Akvariet

Last ned Akvariet-appen, så kan du ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid. Du kan også kjøpe billett i appèn og løse noen av quizene vi har der. Vi deler ikke ut brosjyrer/kart ved ankomst inntil videre. I appen finner du også kart over ute- og inneområdet her på Akvariet, og de siste nyhetene fra Akvariet.

Sjekk ut hva annet du kan besøke i Bergen, se Bergen Guiden her!

 

Gode smittevernstiltak på plass

Vi har gode smittevernstiltak, og oppfordrer alle til å “sprite” hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngang til butikken på vei ut og ellers ved behov, du finner de både inne og ute på Akvariet. Inntil videre er det begrenset til maks 15 personer inne i butikken på samme tid.
 

Tips! Les plakatene vi har hengt opp med gode råd fra dyrene. Hold avstand!

 

 

 

Sulten? Biologen Akvariet har alltid noe godt!

Du finner Biologen Akvariet i Vestibylen, der er det og inngang til Spiseriet via Vestibylen. Biologen Akvariet har deilig “Grab and Go” mat på menyen som er lett å ta med seg og nyte ved et av bordene ute, i Spiseriet eller på takterassen. Bord og stoler er plassert med god avstand, så vi ber vennlig om at ingen flytter rundt på stoler og bord.

På Akvariet har vi alltid sterk fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Vi har satt opp stasjoner med Anitbac rundtom i alle etasjer, i tillegg til såpe og vann som er tilgjengelig på våre toaletter.

 

Familie spiser på Biologen Akvariet

Jente ved akvariet
Sjøløve pusser tenner
Blekksprut

Flere artikler

«Havet som matfat - ikke søppeldynge»

«Havet som matfat - ikke søppeldynge»

Havet er i dag fullt av plast, noe som blant annet er i ferd med å ødelegge fiskebestanden og true det undersjøiske miljøet. Med riktig fokus kan imidlertid havet selv bli en viktig del av løsningen i årene som kommer.

Les mer

Halloweenhelg på Akvariet

Halloweenhelg på Akvariet

Bli med å feire Halloweenhelg på Akvariet! Livet og stemningen på Akvariet er ikke det samme som til vanlig når spindelvevet henger fra taket og akvariene er fylt med gresskar. Kle deg i ditt skumleste kostyme (eller ikke) og bli med.

Les mer

Intimkonsert med TØNES TRIO på Akvariet 6. november

Intimkonsert med TØNES TRIO på Akvariet 6. november

Dette er en sjelden sjanse til å få med seg en av Norges beste musikere i en unik, intim setting. Billettene gikk unna, heldigvis har vi fått satt opp ekstrakonsert, billettsalget for konsert nr 2 er i gang!

Les mer