Akvariet gjennom skjermen

Akvariet gjennom skjermen

Når ikke dere kan besøke oss, må vi heller besøke dere, da gjennom skjermen.

Livet på Akvariet når vi har stengt

Vi som jobber på her synes det er utrolig synd at dere gjester ikke kan besøke oss her på Akvariet. Siden dere ikke kan besøke oss, besøker vi heller dere, da gjennom skjermen. I dagene som kommer vil vi gjennomføre noen livesendinger fra livet her på Akvariet nå som vi er stengt. Det blir en blanding av lange og korte sendinger med fôringer, presentasjoner og spørsmål og svar. Vi deler sendingen som innlegg på vår facebook i etterkant, og her på nettsiden, så det er bare til å følge med.

 

Støtte oss?

Etter at vi startet med live-sendingene har vi fått spørsmål fra noen av seerne om dere kan støtte oss og hvordan. Sendingene er gratis, men har du lyst til å støtte oss er det fullt mulig via VIPPS.
VIPPS til Stiftelsen Akvariet i Bergen #505120

 

Ny YouTube serie “Tett på dyrene”

Lørdag 21. mars var det premiere på vår nye YouTube serie “Tett på dyrene”. I serien inviterer vi publikum inn i dyrenes virkelige verden og til å oppleve «Akvariet - bak kulissene» i disse corona-tider. Hva skjer egentlig på Akvariet, nå som publikum ikke kan komme på besøk? Selv om det er stengt skal dyrene fremdeles ha mat, stell og omsorg. Denne serien gir et usensurert innblikk i livet på Akvariet, nå mens samfunnet er satt littegrann på pause.


Episode 1. – fra pingvindammen

 

Episode 2. – fra oterdammen

 

 

Hvordan er det på Akvariet når det er stengt?

 

Akvariet ved adm. direktør Aslak Sverdrup var direkte inne på God Morgen Norge sendingen mandag 23. mars, de lurte på om dyrene merket at vi hadde stengt. De hadde og fått med seg at vi sender direkte fra livet på Akvariet nå som vi har stengt porten for publikum.VG har og fått med seg våre livesendinger

 

BA var med på en livesending

Å gå på Akvariet i Bergen er for mange synonymt med helg, planleggingsdag, eller bare kos. Nå befinner vi oss i en annen hverdag. Det har åpnet for nye måter å «besøke» det yrende livet på Nordnes på. Akvariet kjører livesendinger enkelte dager i uken vi egen facebookside.

 

NRK Distriktsnyhtene var med på første live-sending


Onsdag 18. mars kjørte vi på Akvariet første live-sending etter at vi stengte for publikum fredag 13. mars. Det ble en fin aktivitet for oss som må være på jobb for å passe på dyrene, vi får formidlet LæreLyst om livet i havet og på akvariet selvom vi er stengt. Da var det kjekt at NRK vil være med oss på det.

Flere artikler

Status fra Stiftelsen Akvariet i Bergen

Status fra Stiftelsen Akvariet i Bergen

Vi passer fortsatt godt på dyrene våre, selv om vi må holde stengte dører for publikum og bidra til å følge offentlig pålegg og anbefalinger. 

 

Les mer

Akvariet gjennom skjermen

Akvariet gjennom skjermen

Når ikke dere kan besøke oss, må vi heller besøke dere, da gjennom skjermen.

Les mer

Kjære venner av Stiftelsen Akvariet i Bergen

Kjære venner av Stiftelsen Akvariet i Bergen

For å følge offentlige pålegg for å minimere treffpunkt og redusere risiko for smitte, ble Stiftelsen Akvariet i Bergen nødt til å stenge dørene for publikum fra fredag 13. mars 2020 på ubestemt tid.

Les mer