Akvariet gjennom skjermen

Akvariet gjennom skjermen

Når ikke dere kan besøke oss, besøker vi heller dere - gjennom skjermen!

Akvariet i Bergen var tidlig ute med direktesending

Når Akvariet måtte stenge for gjester tenkte vi fort, og kom opp med at direktesending herfra kunne være en fin måte å møte publikum på selvom vi var stengt. Dyrene som bor her må ha stell og tilsyn hver dag selvom vi ikke har åpent for publikum, og da kom kloke hoder opp med “Akvariet gjennom skjermen”. I etterkant har vi sett mange som følger sammen trenden, både dyreparker og ikke minst alle de flotte konsertene vi alle har fått tilgang til. NRK laget en artikkel på tema “Strømmer verdens dyreliv rett hjem”, utrolig kjekt å se at selvom krisen inntreffer så gir vi ikke opp.

 

Ønsker du å støtte oss? Vi har Vipps!

Etter at vi startet med live-sendingene har vi fått spørsmål fra noen av seerne om dere kan støtte oss og hvordan. Sendingene er gratis, men har du lyst til å støtte oss er det fullt mulig via Vipps. Vipps til Stiftelsen Akvariet i Bergen #505120.

 

Få med deg vår nye YouTube-serie “Tett på dyrene”

Lørdag 21. mars var det premiere på vår nye YouTube-serie “Tett på dyrene”. I serien inviterer vi publikum inn i dyrenes virkelige verden og til å oppleve «Akvariet - bak kulissene» i disse korona-tider. Hva skjer egentlig på Akvariet, nå som publikum ikke kan komme på besøk? Selv om det er stengt skal dyrene fremdeles ha mat, stell og omsorg. Denne serien gir et usensurert innblikk i livet på Akvariet, nå mens samfunnet er satt littegrann på pause.


Episode 1: Fra pingvindammen

 

Episode 2: Fra oterdammen

 

Episode 3: Fra sjøløvedammen

 

Årskort til Akvariet

En annen måte å støtte Akvariet i Bergen på er å kjøpe årskort. Du kjøper det nå, og det gjelder i 1 år fra første gang du besøker oss. Årskort er en fin gave for både små og store, og da kan du besøke dyrene så ofte som du vil.

 


Hvordan er det på Akvariet når det er stengt?

 

Akvariet ved administrerende direktør Aslak Sverdrup var direkte inne på God Morgen Norge-sendingen mandag 23. mars. De lurte på om dyrene merket at vi hadde stengt, og hadde fått med seg at vi sender direkte fra livet på Akvariet nå som vi har stengt porten for publikum.

 

NRK var på besøk 29. mars


VG har også fått med seg våre livesendinger

 

BA med på livesending

Å gå på Akvariet i Bergen er for mange synonymt med helg, planleggingsdag, eller bare kos. Nå befinner vi oss i en annen hverdag. Det har åpnet for nye måter å «besøke» det yrende livet på Nordnes på.

 

NRK Distriktsnyhtene var med på første live-sending

Onsdag 18. mars kjørte vi på Akvariet første livesending etter at vi stengte for publikum fredag 13. mars. Det ble en fin aktivitet for oss som er på jobb for å passe på dyrene. Vi fikk formidlet LæreLyst om livet i havet og på Akvariet selvom vi har stengt. Da var det kjekt at NRK vil være med oss på det.

 

Direktesendinger fra Akvariet

Du finner alle våre direktesendinger inne på vår YouTube kanal

Flere artikler

Smittevernstiltak på Akvariet i Bergen

Smittevernstiltak på Akvariet i Bergen

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre dyr, ansatte og gjester. Vi har gjort alt for at våre besøkende skal føle seg trygge når de besøker Akvariet. Gode smitteverntiltak vil være på plass så lenge det er påkrevet. Vi har alle et felles ansvar!

 

Les mer

Sommerferie i Bergen og på Akvariet

Sommerferie i Bergen og på Akvariet

Finn på noe vannvittig moro med barna i sommerferien! Sommeren er årets travleset og triveligste periode på Akvariet i Bergen. Ta turen til Nordnes for å bli bedre kjent Erna, Iggy, Bella, Amy eller noen av de andre 400 spennende dyrene som bor her.

Les mer

Sjøløven Kim blir 20 år - bli med på feiringen!

Sjøløven Kim blir 20 år - bli med på feiringen!

Nå er det slutt på tenårne for Calforniasjøløven Kim. Hun blir 20 år tirsdag 23. juni. Det skal vi selvfølgelig feire – og du er invitert! Californiasjølve er en art av øreselfamilien som bor i- og rundt den vestlige delen av Nord-Amerika. Her påAkvariet i Bergen har vi per i dag tre Californiasjøløver; Kim, Amy og Fiona.

Les mer