Akvariet i Bergen åpnet igjen mandag 7. desember!

Akvariet i Bergen åpnet igjen mandag 7. desember!

Etter å ha vært stengt i en måned åpnet Akvairet endelig dørene igjen for publikum mandag 7. desember. Ros til alle Bergensere som har bidratt i dugnaden og fulgt Bergen Kommune sine råd og retningslinjer. Nå gjelder det å holde ut litt til, fortsatt være flinke å holde avstand, bruke munnbind der det er anbefalt, vaske hendene og holde oss hjemme om vi er syke.

Åpent hver dag

Akvariet har åpent kl 10 – 18 hver dag, vi har god plass både ute og inne som gjør det mulig å holde god avstand til andre gjester. Vi har åpent helt til kl 18, som gir mulighet til å spre besøkende utover dagen. Vi oppfordrer alle til å ta ansvar for seg og sine, og holde god avstand til andre gjester. Da skal dette gå bra!


Vi har gode smittevernstiltak

Vi viderefører våre gode smittevernstiltak og ber våre gjester holde høyre inne på Akvariet og bruke våre stasjoner for desinfisering og håndvask. Vi har begrensning på antall besøkende innenfor portene, men i lavsesongen er dette ikke utfordrende med tanke på kø. Det blir ingen håndtering av dyr for publikum inntil videre. Vi har hyppigere rengjøring og følger generelle smittevernstiltak fra Folkehelseinstituttet samt de nasjonale og lokale anbefalinger og pålegg.

 

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre dyr, ansatte og gjester. Vi gjør alt for at våre besøkende skal føle seg trygge når de besøker Akvariet. Gode smitteverntiltak vil være på plass så lenge det er påkrevet!

 

Tilpasset program og tilbud

Vår åpningstid er kl 10 – 18 hver dag, kun stengt julaften, 1. juledag og Nyttårsaften. Fôringsprogrammet vil bli tilpasset iht. smittevernstiltak.

Oppdatert program finner du her!


Akvariet butikken har åpent hver dag kl 10 – 18. Den er full av flotte gaver til både jul og andre anledninger. Ber alle om å ta hensyn til begrenset antall inne i butikken til enhver tid, se plakat utenfor døren.

Spiseriet Akvariet har egne åpningstider. Se informasjon her.

Caleforniasjøløve
Bøylepingvin
Rødfot

Flere artikler

Nye Akvariet skal bli verdensledende

Nye Akvariet skal bli verdensledende

Om få år flytter Akvariet i Bergen fra Nordnes til Dokken. Nye Akvariet blir noe helt annet enn det vi kjenner i dag.

Les mer

Akvariet i Bergen og Atea inngår bærekraftig samarbeid

Akvariet i Bergen og Atea inngår bærekraftig samarbeid

IT-selskapet Atea blir leverandør og samarbeidspartner innen bærekraftig teknologi for Norges nasjonale akvarium. Dette er et langsiktig og strategisk samarbeid for begge parter, der vi skal bidra med vår kompetanse innen teknologi og bærekraftig IT.

Les mer

Vinterferiegøy - Nattevandring på Akvariet!

Vinterferiegøy - Nattevandring på Akvariet!

Vi gjentar suksessen og inviterer til Nattevandring for hele familien. Sett av helgen 26. – 28. februar og bli med på en uforglemmelig helg.

Les mer