Akvarietbutikken - fine ting for store og små

Akvarietbutikken - fine ting for store og små

Trenger du en gave eller en liten hilsen!? Vi har et stort utvalg av gaver til barn (og voksne) i alle aldre, og hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven.

Her finner du et stort utvalg av kule ting. Vi har alt fra magneter til store, myke bamser. Vi har mange flotte bøker som passer til ulik alder og anledning. Pingvinkoppene som Akvariet har designet sammen med kunstner Ingri Egeberg og produsert av Porsgrunn Porselen passer både til en god kopp kakao eller en kaffe.
 


Her kan du finne en gave til noen du er glad i, eller noe fint til deg selv.

Akvariet Butikken har åpent i Akvariet sin åpningstid, kl 10 – 18 alle dager. (Kun stengt Nyttårsaften).
 

Vi kan og sende varen til deg:

  • Gjelder kun i Norge og i perioden 1. Okt – t.o.m. 28. Februar.  
  • Frakt omkostning kommer i tillegg til vare(r).
  • Gjelder hele butikksortimentet så langt beholdning rekker.
  • Betaling foregår via vipps
  • Henvendelser sendes til post@akvariet.no
  • Eller ring 55 55 71 71

Flere artikler

Høstferie i Bergen og på Akvariet i Bergen

Høstferie i Bergen og på Akvariet i Bergen

Det nærmer seg høstferie og planer for ting å gjøre i ferien for små og store skal legges. En familie har gjerne ulike favorittdyr, da er det fint å besøke Akvariet for her finner du de rareste og flotteste skapninger fra tropisk regnskog, fjæresteinene, de store havdypene og arktiske strøk.

Les mer

Bli med på strandrydding sammen med Akvariet!

Bli med på strandrydding sammen med Akvariet!

For fjerde året på rad bygger vi Plastbyen – en av Akvariet sine måter å formidle kunnskap om livet i havet på, og utfordringene det står ovenfor med tanke på plast i havet. Som en del av årets Plastbyen arrangerer Akvariet i Bergen strandryddedag sammen med BOF lørdag 5. september.
 

Les mer

Velkommen til Plastbyen 2020

Velkommen til Plastbyen 2020

Mer enn 300 store og små byggere har bidratt til Plastbyen siden 2017. Men vi vil ha ENDA flere! I år er det fjerde året Akvariet arrangerer og bygger Plastbyen – takket være dere der ute som bryr dere. Velkommen til åpning onsdag 23. september kl 11.15. Rune Gaasø (Clean Shores) står for åpningen.

Les mer