Akvariet søker samarbeidspartner innen kafe, catering og event

Anbudsinvitasjon: Virksomhetsområdene vi har er kafedrift med uteservering, kurs og møteaktivitet, bursdagsselskap, selskap i stemningsfulle Rotunden og Storsalen, familiedager og events. Her finnes mange muligheter for den rette samarbeidspartneren.

$section['image-alt-' . ($i + 1)]

Akvariet i Bergen

$section['image-alt-' . ($i + 1)]

Middag i Rotunden

$section['image-alt-' . ($i + 1)]

Middag i haitunellen

Hvem er Akvariet i Bergen?

Arrangement og selskapsdrift utenom ordinær åpningstid i unike omgivelser er populært og et område vi har stor tro på og ønsker å satse enda mer på. Akvariet har åpningstider kl. 9-18 alle dager i høysesongen (mai-august) og kl. 10-18 i lavsesongen. Serveringstilbud til våre gjester i åpningstiden er et viktig del av tilbudet vårt.

Stiftelsen Akvariet i Bergen er Norges nasjonale akvarium og en av Bergens største attraksjoner med ca. 200.000 besøkende årlig. Vi har åpent 361 dager i året og ligger lokalisert på Nordnespynten.

Vi har som mål å spre kunnskap og LæreLyst om livet i havet. Vi har og en tropisk avdeling hvor vi blant annet formidler om viktige bevaringsprogram for truede dyrearter. Våre besøkende er i stor grad barnefamilier og turister, men også firmaer som ønsker en opplevelse for sine ansatte og gode forretningsforbindelser.

 

Dette søker vi etter i en samarbeidspartner

Vi søker en samarbeidspartner innen kafe, catering og event. Virksomhetsområdene vi har er kafedrift med uteservering, kurs og møteaktivitet, bursdagsselskap, selskap i den stemningsfulle rotunden, familiedager for ulike firma og organisasjoner, samt diverse events. Her finnes mange muligheter for videre utvikling.

Akvariet har areal for drift av kafe med kjøkkenfasiliteter som stilles disponibelt til vår samarbeidspartner. Vi søker en samarbeidspartner som vil drifte kafe og cateringsvirksomheten ved Akvariet, og som har vilje og evne til å være med å utvikle dette tilbudet ytterligere.

Det forventes at dere som samarbeidspartner vil utvikle og investere for å sikre et tilbud og konsept som kan være med å bidra til utvikling av vår selskaps- og eventvirksomhet, samt gi våre gjester på dagtid en god matopplevelse.

Dette er en mulighet av de sjeldne, der dere kan være med å bygge et av byens flotteste og mest spennende matserveringstilbud for både lokalbefolkningen og turister. Kafedriften er viktig og skal for de besøkende bidra til å forsterke den positive opplevelsen.

 

Våre lokaler

Hele akvariet kan brukes dersom det er behov for det til selskaper og event. Rotunden, Storsalen og kinosalen er de mest brukte rommene. Storsalen pusses opp i disse dager og vi får et nytt flott lokale som og får en liten scene.

Våre lokaler

 

Dette må være med i leveranse av anbud:

Vi ønsker at dere i anbudet beskriver:

  • Hvem dere er, erfaring og deres visjon
  • Driftskonseptet, hvordan ønsker dere å drive serveringsvirksomheten på Akvariet
    • Dagtid når Akvariet har åpent og selskapsvirksomheten etter stengetid
  • Hvilke investeringer dere ser for dere
  • Beskrive samarbeidsform og videre utvikling av event, selskap og møtevirksomhet. Med videre utvikling tenker vi på hvordan dere ser for dere selskaper og eventer skal selges inn og gjennomføres. Hvordan Akvariet kan være en tydelig aktør i dette markedet, og hvordan dere ser for dere å være i stadig utvikling og tilpassning.

Akvariet ønsker sammen med samarbeidspartneren å utvikle fleksible produktpakker med tanke på leie og inngangsbilletter. Det legges i utgangspunktet opp til at Akvariet i Bergen skal ha en fast prosent av omsetningen, samt skal ha mulighet til å markedsføre sitt tilbud i lokalene. Annen forretningsmodell kan diskuteres.

Vi ønsker ny aktør på plass fra mai/juni 2021.

 

Anbudsfrister og kontaktinformasjon

Skriftlig anbud må være oss i hende innen 22. mars 2021 til veline( @ )akvariet.no Vi legger opp til en muntlig presentasjon for de aktuelle aktørene i uke 14, med målsetting om en avgjørelse
innen utgangen av april.

For ytterligere spørsmål og eventuelt ønske om befaring, ta kontakt:

Adm. direktør Aslak Sverdrup på mobil 932 31 791 eller e-post aslak(@)akvariet.no

Salgs- og markedssjef Veline Høyland, mobil 40847378 e-post veline(@)akvariet.no

 

$section['image-alt-' . ($i + 1)]
$section['image-alt-' . ($i + 1)]
$section['image-alt-' . ($i + 1)]

Flere artikler