Bergens beste møtested ”under havoverflaten”

Akvariet er arrangementsstedet enten du skal arrangere en familiefest eller et kundearrangement. Her er du garantert en opplevelse du (og ganen din) sent vil glemme og man går ikke tom for ting å snakke om, vi har fisker og dyr som holder samtalen gående.

Unike lokaler til leie i Bergen

Akvariet i Bergen gir en uforglemmelig ramme til mange ulike typer arrangementer. Du kan gi gjestene opplevelser tett på levende dyr, mens dere nyter god mat og drikke laget av gode norske råvarer, gjerne fra havet.

Vi tilbyr både skreddersydde opplevelser i utstillingene, flere mingleplasser på dagtid eller stilfull middag ”under havoverflaten” i Rotunden på kveldstid. Det er ikke mange steder du får holde en kvelerslange før middag!
 

God, rustikk og ærlig matopplevelse

All mat, enten det er enkel fingermat eller flere-retters middag, blir servert av Spiseriet Akvariet. Erfarne kokker og serveringspersonale ønsker velkommen til en god, rustikk og ærlig matopplevelse. Menyen består helst av havets ferske råvarer som endrer seg etter sesong. Biologen tar i mot sine gjester med entusiasme, glede og en smule galskap.
 

Vi tilbyr mange typer arrangementer

Vi kan arrangere alle typer selskap og konferanser på dagtid og kveldstid. Hos oss kan du lage arrangementer for alt fra noen få personer til 1000 stk. i ”minglemodus”.

Du kan til og med bestille bursdagsfest for barn.
 

Les mer om våre lokaler

Ta kontakt og hør hva vi kan gjøre med ditt drømmearrangement

 

Smittevernstiltak på Akvariet

Vi følger de til en hver tid gjeldende rådene fra kommunen, regjeringen og FolkehelseinstittutetLes mer om våre smittevernstiltak her.

 


Lyst å gå på matkurs?

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt å utvikle dine kokkeferdigheter, sammen med kollegaer, venner eller kjæreste?

Les mer her

Dekket bord på Biologen Akvariet
Kokk i arbeid på Biologen Akvariet

Flere artikler