Halloween på Akvariet

Halloween på Akvariet

Lørdag 27. oktober inviterer vi til Halloweenfeiring på Akvariet i Bergen. Her blir det dempet belysningen og vi oppfordrer alle til å kle seg ut i sitt skumleste kostyme (eller ikke så skummelt) og bli med på feiringen. Vi ser frem til en uforglemmelig lørdagskveld sammen med dere!

Pingvin i heksekostyme
Halloween kresskar

Hva er Halloween?

Allehelgensaften, på engelsk Halloween, er dagen før allehelgensdag. Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring.
 

Hva skjer på Akvariet denne kvelden

På Akvariet feirer vi årets Halloween lørdag 27. oktober. Det blir pyntet til Halloween fra fredagen og helt frem til og med 31. oktober, med det lille ekstra på lørdagen. Det blir mystiske akvarier og overraskelser bak enhver krok, både ute og inne.

Denne kvelden blir det muligheter for å utfordre både sanseinntrykk og følelser. Vi er også i år heldige å ha med oss dyktige elever fra dramalinjen ved Fyllingsdalen Videregående skole. De er med på å sette “spissen” på det hele.

Det blir også dissekering av fisk og andre ting som lever under havoverflaten. Vi demper belysningen, så lurt å ta med lommelykt så blir det ikke så skummelt. Det blir servert en velkomst, og alle får en giveaway til å ta med hjem.

 

Program

Lørdag 27. oktober kl 18.00 – 21.00
  • Dørene åpner kl. 17.30. Egen billett for Halloweenfeiring kan kjøpes på nett eller i døren.
  • Billett som er løst tidligere på dagen denne lørdagen kan ikke brukes.
  • Akvariet har åpent kl 10-16. Halloweenfeiringen starter kl 18.00.


Greit å vite

  • Kl.18.00-20.00: Barnevennlig, passer fra 5 år og oppover.
  • Kl. 20.00-21.00: Litt mer skummelt (for eldre barn).

Spiseriet på Akvariet er SKREMMEFRISONE, så her kan man ta seg en pause og kjøpe lett mat og drikke i Mattorget og nyte det i Spiseriet.

Mattorget funger slik at du både kan kjøpe og ta med på “farten” eller om du tar med deg mat og drikke og spiser det i Spiseriet. Har du noen form for allergier, snakk med kokken og så hjelper de med hva du kan spise.

 

Kle deg gjerne i ditt skumleste kostyme og bli med på feiringen, vi ser fram til en uforglemmelig lørdagskveld sammen med dere!


Priser

Barn: kr 175,-
Voksen: kr 250,-
Student: kr 175,- (husk gyldig bevis)
Pensjonist: kr 175,- (alderspensjonist fra 67 år)

Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover.

Det blir anledning til å kjøpe billetter i døren på arrangementsdagen, med forbehold om at vi har ledig plass.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Andre rabattordninger gjelder ikke denne kvelden. Billetten brukt tidligere på dag lørdag 27. oktober gjelder ikke for Halloween.


Aktivitetskortet til Bergen Kommune

Aktivitetskortet til Bergen Kommune gjelder denne kvelden så husk å ta det med. Gjelder for eier av kortet og 1 person ekstra.

Det er reservert et begrenset antall billetter for Aktivitetskortbrukere. Dersom man ønsker å forhåndsreservere, send navn til post@akvariet.no.


Årskortinnehavere (egen pris)

Årskort barn kr 150,-
Årskort voksen kr 200,-
Årskort student kr 150,-
Årskort pensjonist kr 150,-

 

KJØP BILLETT

 

 
Se krabben danse av glede for Halloween på Akvariet!

 

Flere artikler

News from Bergen Aquarium

News from Bergen Aquarium

The experiences when visiting the aquarium in Bergen are many, and there is something on the program every hour.

Les mer

Jul på Akvariet

Jul på Akvariet

Bergen byr på mange spennende familieaktiviteter i julen, og en av plassene er Akvariet. Vi har åpent hele julen (kun stengt julaften, første juledag og nyttårsaften) og det som er fint er at været spiller ingen rolle, for her kan du være inne og ute.

Les mer

Hemmeligheten bak sjøløvetrening!

Hemmeligheten bak sjøløvetrening!

Det å jobbe med eksotiske dyr ved Akvariet i Bergen er både utfordrende og spennende! Det dukker gjerne opp problemstillinger som er helt annerledes enn ved hold og trening av husdyr som hund og katt.

Les mer