Halloween på Akvariet

Halloween på Akvariet

Bli med på Halloweenfeiring på Akvariet i Bergen lørdag 2. november. Hva skjer egentlig på akvariet om kvelden, og hvordan er det når alt er mørkt!? Kle deg i ditt skumleste kostyme (eller ikke) og bli med.

Spøkelser
Spøkelser i kjole

Hvorfor feirer vi Halloween?

Allehelgensaften, på engelsk Halloween, er dagen før allehelgensdag. Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring. Denne dagens navn tilsier at det dreier seg om helgener. Men det er også en minnedag for de døde.

 

Hva skjer på Akvariet denne kvelden

På Akvariet feirer vi årets Halloween lørdag 2. november. Vi er halloween-pyntet hele helgen, men med det lille ekstra på lørdagen. Det blir mystiske akvarier og overraskelser bak enhver krok, både ute og inne.

Denne kvelden blir det muligheter for å utfordre både sanseinntrykk og følelser.

Det blir dissekering av fisk og andre ting som lever under havoverflaten. Vi demper belysningen, så lurt å ta med lommelykt så blir det ikke så skummelt.

 

Sett av datoen, mer info kommer!

 

Foreløpig program

Lørdag 2. november kl 18.00 – 21.00
  • Dørene åpner kl. 17.30. Egen billett for Halloweenfeiring kan kjøpes på nett eller i døren.
  • Billett som er løst tidligere på dagen denne lørdagen kan ikke brukes.
  • Akvariet har åpent kl 10 -16. Halloweenfeiringen starter kl 18.00.


Greit å vite

  • Kl.18.00 – 20.00: Barnevennlig, passer fra 5 år og oppover.
  • Kl. 20.00 – 21.00: Litt mer skummelt (for eldre barn).

Spiseriet på Akvariet er SKREMMEFRISONE, så her kan man ta seg en pause og kjøpe lett mat og drikke i Mattorget og nyte det i Spiseriet.

Mattorget funger slik at du både kan kjøpe og ta med i “farten” eller du kan spise det i Spiseriet. Har du noen form for allergier, snakk med kokken og så hjelper de med hva du kan spise.

 

Kle deg gjerne i ditt skumleste kostyme og bli med på feiringen, vi ser fram til en uforglemmelig lørdagskveld sammen med dere!


Priser

Barn: kr 175,-
Voksen: kr 250,-
Student: kr 175,- (husk gyldig bevis)
Pensjonist: kr 175,- (alderspensjonist fra 67 år)

Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover.

Det blir anledning til å kjøpe billetter i døren på arrangementsdagen, med forbehold om at vi har ledig plass.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Andre rabattordninger gjelder ikke denne kvelden. Billetten brukt tidligere på dag lørdag 2. november GJELDER IKKE for Halloween.


Aktivitetskortet til Bergen Kommune

Aktivitetskortet til Bergen Kommune gjelder denne kvelden så husk å ta det med. Gjelder for eier av kortet og 1 person ekstra.

Det er reservert et begrenset antall billetter for Aktivitetskortbrukere. Dersom man ønsker å forhåndsreservere, send navn til post@akvariet.no.


Årskortinnehavere (egen pris)

Årskort barn kr 150,-
Årskort voksen kr 200,-
Årskort student kr 150,-
Årskort pensjonist kr 150,-

 

KJØP BILLETT

 

 
Se krabben danse av glede for Halloween på Akvariet!

 

Flere artikler

Plastverk er lastverk

Plastverk er lastverk

Noe av det viktigste Akvariet i Bergen arbeider med, er kunnskapsformidling rundt livet i havet. De siste årene har fokuset vært rettet spesielt mot de stadig voksende plastproblemene.

Les mer

Velkommen til pingvinbursdag på Akvariet!

Velkommen til pingvinbursdag på Akvariet!

Det er med stolthet vi inviterer til 2x32 årsdag på Akvariet i Bergen søndag 30. juni. Pingvinene fru Svart og herr Hvit har bursdag, og det må feires! Les mer om hva som skjer i helgen her.

Les mer

Et hav midt i byen - med Akvariet i spissen

Et hav midt i byen - med Akvariet i spissen

Bergen ble født av havet, og lever ennå av havet. Nå foreslår Akvariet at Bergen skal få et hav - midt i byen. Bergen skal bli verdensledende på formidling og opplevelse av havet. Det Nye Akvariet vil prege en hel ny bydel, og vi vil gi byutvikling av tidligere havnearealer en ny dimensjon.

Les mer