AVLYST! Intimkonsert med TØNES TRIO på Akvariet 6. november

AVLYST! Intimkonsert med TØNES TRIO på Akvariet 6. november

Vi beklager å måtte meddele at vi i dag har tatt den tunge beslutningen om å avlyse kveldens konserter på Akvariet med Tønes. Vi håper dere skjønner utfordringen vår og sett i lyset av situasjonen Bergen og landet står over med covid, føler vi at dette er det rette å gjøre.

Pressemelding, fredag 6. november!

Kjære konsertgjest!

Vi beklager å måtte meddele at vi i dag har tatt den tunge beslutningen om å avlyse kveldens konserter på Akvariet med Tønes. Vi håper dere skjønner utfordringen vår og sett i lyset av situasjonen Bergen og landet står over med covid, føler vi at dette er det rette å gjøre.

Vi hadde gledet oss stort til å ønske Tønes velkommen og vi så frem til nok en fantastisk konsert i Rotunden. Bergen Kommune sine kommende tiltak og betydningen de vil kunne ha for våre to konserter i kveld gjør at vi velger å avlyse. Det er mange involverte parter i en slik produksjon, derfor er det viktig å informere så raskt som mulig før ting iverksettes.

Vi skal hilse fra Tønes og si at han og musikerne hadde gledet seg stort til å spille konsert på Akvariet. Vi er heldige, Tønes har lovet å komme tilbake i 2021.

Vi tilbakefører pengene for kjøpte billetter så snart det lar seg gjøre. Ta kontakt pr mail til post@akvariet.no dersom du har noen spørsmål.

Vi ønsker dere alle en fin helg, ta vare på hverandre og bli med på nok en stor dugnad for landet!

Hilsen dyr og mennesker på Akvariet

 

 

Tønes har jobbet seg rolig og metodisk inn i hjertene til mange av oss gjennom fantastisk sorgmuntre (og noen ganger bare muntre) og underfundige sanger som Eg går og legge meg, Dråba i sjøen og Sånn koga eg.

For dette har han blant annet vunnet tre Spellemanspriser. På klingende Haua-dialekt setter han ord på fenomener og hverdagsproblemer som du knapt visste fantes! Med seg har han med seg to fantastiske musikere.
 

Det blir en helt spesiell opplevelse med Tønes blant store akvarier og undervannsstemningen i Rotunden.


Informasjon: 

Sted: Akvariet (i Rotunden)

Konsert 1
Konsertstart:
kl. 19.00 (dørene åpner kl. 18.00)
Dørene stenger for innslipp kl. 19.00

Konsert 2
Konsertstart:
kl. 21.30 (dørene åpner ca kl. 20.40)
Dørene stenger for innslipp kl. 21.30

Det blir sitteplasser under konserten og tilrettelagt for rullestolbrukere.

Billett: Kr 520,-
Billettene selges kun via akvariet.no.

Aldersgrense: 18 år (vergeordning).
 

NB: Egen billett for arrangementet, årskort og dagsbillett brukt tidligere på dag gjelder ikke

 

Hvordan kjøpe billett

Billettsalget foregår kun på akvariet.no!

  1. Ved å kjøpe billetter på vegne av andre er du som kjøper ansvarlig for å formidle informasjon mellom Akvariet og andre som har benyttet seg av billettene ved et evt. behov for smittesporing.
  2.  Ved kjøp av billetter til en gruppe bekrefter du at gruppen er hustandsmedlemmer eller tilsvarende nære kontakter, og at man dermed kan opptre som en gruppe på arrangementet.
     

Kjøp billett her!

 

Våre smittevernstiltak.
 

Utforsk Akvariet før konserten

Før konsertstart vil det være mulig å ta seg en runde på Akvariet og oppleve dyrene og fiskene på nært hold.

Akvariet i Bergen er opptatt av å hele tiden kunne tilby publikum nye typer opplevelser. Ved siden av eventer og middagsarrangementer, ønsker vi å fortsette å arrangere noen konserter, og håper at det vil bidra til at et voksent publikum kan få oppleve Akvariet på en ny måte og ikke bare i helene på barna.

– På dagtid har vi gjerne barn og unge i fokus, og derfor er det gøy at vi også kan skape rom for de voksne på kveldstid, med god mat og fine kulturopplevelser, i tillegg til at de selvsagt kan få mulighet til å studere dyrene våre – på egenhånd og i ro og mak. Det skjer alltid noe på Akvariet, sier Veline Høyland.

Tønes-konserten er med på å markere avslutningen av jubileumsåret for Akvariet. Sees i Rotunden 6. november!
 

Tønes sittende på en stol underdørs

Flere artikler

Akvariet-butikken er åpen mandag til fredag!

Akvariet-butikken er åpen mandag til fredag!

Gavebutikken vår er ikke omfattet av de nye tiltakene og vi holder åpent mandag til fredag kl. 09 – 14. Det vil også bli mulighet for bestilling via e-post, så gjør vi klar for henting og evt. levering.

Les mer

«Havet som matfat - ikke søppeldynge»

«Havet som matfat - ikke søppeldynge»

Havet er i dag fullt av plast, noe som blant annet er i ferd med å ødelegge fiskebestanden og true det undersjøiske miljøet. Med riktig fokus kan imidlertid havet selv bli en viktig del av løsningen i årene som kommer.

Les mer

Halloweenhelg på Akvariet

Halloweenhelg på Akvariet

Bli med å feire Halloweenhelg på Akvariet! Livet og stemningen på Akvariet er ikke det samme som til vanlig når spindelvevet henger fra taket og akvariene er fylt med gresskar. Kle deg i ditt skumleste kostyme (eller ikke) og bli med.

Les mer