Ledig stilling som HMSK-ansvarlig

Ledig stilling som HMSK-ansvarlig

Som HMSK-ansvarlig vil du få en sentral rolle i en organisasjon med stor påvirkningskraft. Du er en pådriver for kvalitet i arbeidet vi gjør og du sørger for at vi har et sterkt fokus på HMS i alle ledd i vår organisasjon.

Akvariet i Bergen er Norges største akvarium

Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner for små og store.Visjonen vår er å skape LæreLyst om livet i havet, gjennom å gi publikum en representativ fremstilling av norsk marin fauna. Vår ambisjon er at alle som besøker Akvariet skal sitte igjen med en opplevelse for livet, bli litt klokere og ha en sterkt trang til å lære mer.

 

 

Spennende arbeidsplass

Vi vet at vi kan tilby deg en spennende arbeidsplass der alle ansatte i Akvariet samarbeider om å skape de unike opplevelsene for våre gjester. Vi ser etter deg som er energisk, liker å møte mennesker og ikke minst yte service til både kolleger og de som besøker oss. Som HMSK-ansvarlig vil du få en sentral rolle i en organisasjon med stor påvirkningskraft. Du er en pådriver for kvalitet i arbeidet vi gjør og du sørger for at vi har et sterkt fokus på HMS i alle ledd i vår organisasjon. Akvariet er inne i en spennende fase med å opprettholde akvariet slik det er i dag samtidig som nye akvariet er under planlegging. Videre ser vi etter en som brenner for klima og miljø i tillegg til å kunne trekke FN bærekraft mål inn i vårt arbeid på akvariet.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i ledergruppen.


Skal du lykkes og trives i denne stillingen er det viktig at du:

 • Har erfaring med HMSK-arbeid
 • Har utdanning på bachelornivå innenfor relevant fagområde.
 • Er interessert i og bryr deg om dyr og dyrevelferd.
 • Har et sterkt ønske om å bidra til Akvariets utvikling.
 • Er bevisst vår merkevare og vårt samfunnsansvar.
 • Bidrar med kompetanse innen klima, hav og miljø.

Du får en fleksibel arbeidshverdag med frihet og mye ansvar. Akvariet er en merkevare som vi er stolt av og som skaper forventning. Vi forventer at alle våre ansatte bidrar til et godt miljø for både mennesker og dyr, og ikke minst til at våre gjester mottar god service i alle ledd.

 

Utover det vil denne stillingen blant annet omfatte følgende ansvar:

 • Oppdatering og administrasjon av HMS-systemer og aktiviteter.
 • Vernerunder og risikoanalyser.
 • All dokumentasjon, revisjon og avvikshåndtering knyttet til HMS.
 • HMS- og sikkerhetsopplæring til Akvariets ansatte.
 • Implementering, overvåking og rapportering knyttet til sertifiseringsordninger.
 • Utarbeide og vedlikeholde instrukser for innkjøpsavtaler og holde oversikt i leverandør arkiv.
 • Administrering av stoffkartotek/kjemiske risikoanalyser.
 • I tillegg vil du fungere som sekretær i Arbeidsmiljøutvalget (AMU).

 

Har du gode kommunikasjonsevner; er entusiastisk og motiverende og er vel organisert og strukturert da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med rådgiver i Dfind, Bengt Haugsøen for ytterligere informasjon. Mob.909 77 424

Søk stillingen

Flere artikler

Fem gode grunner til at din neste date skal være på Akvariet

Fem gode grunner til at din neste date skal være på Akvariet

Det har skjedd igjen. Begge har sveipet til høyre, og begge har sagt ja. Det blir date. Nå gjenstår det vesentlige spørsmålet. Hvor skal dere? Og hva skal dere gjøre?

Les mer

Hopp i fjorden med Fjorden Baby!

Hopp i fjorden med Fjorden Baby!

7. februar spiller Fjorden Baby en eksklusiv konsert så nært Fjorden de kommer (i alle fall utenfor postnummer 5071): Omgitt av fisk og trolsk undervannsstemning i Rotunden (det runde rommet med ni enorme akvarier).

 

Les mer

An ocean of garbage

An ocean of garbage

One of the most important the Bergen Aquarium is working on is the dissemination of knowledge about life in the sea. In recent years, the focus has been specifically on the ever-increasing plastic problems.

Les mer