Lider du av studentkro-trøtthet?

Lider du av studentkro-trøtthet?

Gir ikke byens vannhull deg helt det samme kicket lenger? Begynner torsdagsquiz å minne om en gammel TV-reprise? Ville dine fuktige kvelder på Kvarteret blitt bedre med et par søte klovnefisk? 

Føler du at studentkulturen går på repeat, foreslår vi å bryte mønsteret med en tur på Akvariet. Dypet kaller! Et hav av opplevelser venter ytterst på Nordnes. Her erstatter vi festløver med sjøløver, og mener "vin" er best med  "ping" foran. Kjør deg opp med en tur gjennom haitunnelen, eller gir ned med en rolig lesedag hos Biologen Akvariet. Vi har over 400 dyr og landets søteste otere. What's not to like? Så dropp John Olav Nilsen & Nordsjøen, Fjorden Baby og Bjørn Torske for en dag. På Akvariet sitter du igjen med det beste: Nordsjøen, fjorden og ekte torsk. 

 

Et årskort for student koster 530 kr, dette er det samme som 6 pils, 4 middager i studentkantinen eller 3 kinobilletter. Med årskort kan du komme på Akvariet så ofte du vil gjennom hele året.

 

Kjøp årskort

 

Du får:

  • Gratis kaffe i kafeen, så ofte du vil

  • Gratis WiFi 

  • Rabatt på alle eventer som skjer på Akvariet gjennom året.

 

BONUS: Et rolig sted å lese til eksamen! 

Tar du lesedagen på Akvariet, kommer ingen bort og klager på at de bare har lest pensum tre ganger, og har "maks angst for å få B istedenfor A". 

 

5 gode grunner til å ta neste date på Akvariet 

Flere artikler

Viktig akuttiltak for landets akvarier i Revidert nasjonalbudsjett 2020!

Viktig akuttiltak for landets akvarier i Revidert nasjonalbudsjett 2020!

I forbindelse med fremleggelse av Revidert Nasjonalbudsjett 2020 foreslår Regjeringen at også akvarier kan søke om kompensasjon for bortfall av inntekter. 

Les mer

Akvariet har drevet med eggdonasjon i flere år

Akvariet har drevet med eggdonasjon i flere år

Torsdag 7. mai godkjente regjeringen at det blir tillatt med eggdonasjon i Norge. På Akvariet har vi drevet med eggdonasjon i flere år.

Les mer

Ting å gjøre i Bergen

Ting å gjøre i Bergen

Er du på jakt etter spennende ting å gjøre i Bergen? På Akvariet i Bergen finner du de rareste og flotteste skapninger fra tropisk regnskog, fjæresteinene, de store havdypene og arktiske strøk. Vi har et mål om å spre kunnskap om dyr og dyrevelferd, bevaring og artsmangfold.

Les mer