Lider du av studentkro-trøtthet?

Lider du av studentkro-trøtthet?

Gir ikke byens vannhull deg helt det samme kicket lenger? Begynner torsdagsquiz å minne om en gammel TV-reprise? Ville dine fuktige kvelder på Kvarteret blitt bedre med et par søte klovnefisk? 

Føler du at studentkulturen går på repeat, foreslår vi å bryte mønsteret med en tur på Akvariet. Dypet kaller! Et hav av opplevelser venter ytterst på Nordnes. Her erstatter vi festløver med sjøløver, og mener "vin" er best med  "ping" foran. Kjør deg opp med en tur gjennom haitunnelen, eller gir ned med en rolig lesedag hos Biologen Akvariet. Vi har over 400 dyr og landets søteste otere. What's not to like? Så dropp John Olav Nilsen & Nordsjøen, Fjorden Baby og Bjørn Torske for en dag. På Akvariet sitter du igjen med det beste: Nordsjøen, fjorden og ekte torsk. 

 

Et årskort for student koster 530 kr, dette er det samme som 6 pils, 4 middager i studentkantinen eller 3 kinobilletter. Med årskort kan du komme på Akvariet så ofte du vil gjennom hele året.

 

Kjøp årskort

 

Du får:

  • Gratis kaffe i kafeen, så ofte du vil

  • Gratis WiFi 

  • Gode, rimelige middager på Biologen med studentrabatt.   Meny/priser

  • Rabatt på alle eventer som skjer på Akvariet gjennom året (Hint: Det blir konsert, Vinterstemning med søte pingviner, og et drøss andre happenings du ikke vil gå glipp av!)

 

BONUS: Et rolig sted å lese til eksamen! 

Tar du lesedagen på Akvariet, kommer ingen bort og klager på at de bare har lest pensum tre ganger, og har "maks angst for å få B istedenfor A". 

 

5 gode grunner til å ta neste date på Akvariet 

Flere artikler

Status fra Stiftelsen Akvariet i Bergen

Status fra Stiftelsen Akvariet i Bergen

Vi passer fortsatt godt på dyrene våre, selv om vi må holde stengte dører for publikum og bidra til å følge offentlig pålegg og anbefalinger. 

 

Les mer

Akvariet gjennom skjermen

Akvariet gjennom skjermen

Når ikke dere kan besøke oss, må vi heller besøke dere, da gjennom skjermen.

Les mer

Kjære venner av Stiftelsen Akvariet i Bergen

Kjære venner av Stiftelsen Akvariet i Bergen

For å følge offentlige pålegg for å minimere treffpunkt og redusere risiko for smitte, ble Stiftelsen Akvariet i Bergen nødt til å stenge dørene for publikum fra fredag 13. mars 2020 på ubestemt tid.

Les mer