Lider du av studentkro-trøtthet?

Lider du av studentkro-trøtthet?

Gir ikke byens vannhull deg helt det samme kicket lenger? Begynner torsdagsquiz å minne om en gammel TV-reprise? Ville dine fuktige kvelder på Kvarteret blitt bedre med et par søte klovnefisk? 

Føler du at studentkulturen går på repeat, foreslår vi å bryte mønsteret med en tur på Akvariet. Dypet kaller! Et hav av opplevelser venter ytterst på Nordnes. Her erstatter vi festløver med sjøløver, og mener "vin" er best med  "ping" foran. Kjør deg opp med en tur gjennom haitunnelen, eller gir ned med en rolig lesedag hos Biologen Akvariet. Vi har over 400 dyr og landets søteste otere. What's not to like? Så dropp John Olav Nilsen & Nordsjøen, Fjorden Baby og Bjørn Torske for en dag. På Akvariet sitter du igjen med det beste: Nordsjøen, fjorden og ekte torsk. 

 

Et årskort for student koster 530 kr, dette er det samme som 6 pils, 4 middager i studentkantinen eller 3 kinobilletter. Med årskort kan du komme på Akvariet så ofte du vil gjennom hele året.

 

Kjøp årskort

 

Du får:

  • Gratis kaffe i kafeen, så ofte du vil

  • Gratis WiFi 

  • Gode, rimelige middager på Biologen med studentrabatt.   Meny/priser

  • Rabatt på alle eventer som skjer på Akvariet gjennom året (Hint: Det blir konsert, Vinterstemning med søte pingviner, og et drøss andre happenings du ikke vil gå glipp av!)

 

BONUS: Et rolig sted å lese til eksamen! 

Tar du lesedagen på Akvariet, kommer ingen bort og klager på at de bare har lest pensum tre ganger, og har "maks angst for å få B istedenfor A". 

 

5 gode grunner til å ta neste date på Akvariet 

Flere artikler

Fem gode grunner til at din neste date skal være på Akvariet

Fem gode grunner til at din neste date skal være på Akvariet

Det har skjedd igjen. Begge har sveipet til høyre, og begge har sagt ja. Det blir date. Nå gjenstår det vesentlige spørsmålet. Hvor skal dere? Og hva skal dere gjøre?

Les mer

Hopp i fjorden med Fjorden Baby!

Hopp i fjorden med Fjorden Baby!

7. februar spiller Fjorden Baby en eksklusiv konsert så nært Fjorden de kommer (i alle fall utenfor postnummer 5071): Omgitt av fisk og trolsk undervannsstemning i Rotunden (det runde rommet med ni enorme akvarier).

 

Les mer

An ocean of garbage

An ocean of garbage

One of the most important the Bergen Aquarium is working on is the dissemination of knowledge about life in the sea. In recent years, the focus has been specifically on the ever-increasing plastic problems.

Les mer