Rotunden

Rotunden

En stemningsfull opplevelse av norsk marin fauna, eller et unikt sted for ditt neste arrangement. 

Da Rotunden stod klar i 1960, var tanken at det skulle oppleves som en dykkerklokke der man kunne se ulike habitater fra norskekysten. 

Godt kamuflert i Tareskogen ligger breiflabben og fisker etter lunsj. Er du ekstra heldig kommer kanskje blekkspruten OttoPus bort til ruten for å hilse på.         

Visste du at blekkspruter hadde blått blod?

I Åpent hav svømmer sild og makrell spektakulært og synkront i stim. Det er ikke for ingenting silden omtales som havets sølv!

Sandbunn ligger flatfiskene godt skjult under sanden. Her finner du også et flott utvalg av havets delikatesser som piggvar, kveite og rødspette.

I vår Dype fjorder ligger de store havålene godt gjemt inni steinrøysen, sammen med steinbite.

Sundet byr på all sin nydelige fargeprakt med anemoner, solstjerner, kråkeboller og fargerike leppefisker som blåstål og rødnebb.

Ved Kysten finner man de store og velkjente torskefiskene som ligger våre hjerter nær.


Selskap i Rotunden

Som du skjønner er Rotunden innholdsrik og spennende, men visste du at vi kan gjøre Rotunden om til et av byens fineste selskapslokalet? Da dekker vi til fest med runde bord med hvite duker og blomster. Våre sjømatkokker fra Biologen Akvariet disker opp med de flotteste retter fra havet (nei, vi bruker ikke fisken fra våre akvarium). Ved lukkede arrangementer har Biologen Akvariet alle rettigheter.

Skal du arrangere et jubileum, kundearrangement, en stor familiebegivnenhet eller andre eventer? Vi sender gjerne et tilbud eller svarer på dine spørsmål! Ta kontakt på post@akvariet.no .

Flere artikler

Kravlende Kryp tilbake på Akvariet i Bergen

Kravlende Kryp tilbake på Akvariet i Bergen

Utstillingen Kravlende Kryp kommer endelig tilbake til Akvariet etter å ha “kravlet” rundt om i landet. Fra fredag 3. mai kan du igjen ta disse fascinerende skapningene nærmere i øyesyn.

Les mer

SRF KUBENs Filmpris og Folkets pris til dyrene på Akvariet i Bergen

SRF KUBENs Filmpris og Folkets pris til dyrene på Akvariet i Bergen

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 12. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet, og i år ble det satt ny rekord når hele 24 byråer leverte inn arbeid til konkurransen. To av prisene reklamebyrået vårt Oktan Bergen ble tildelt var for filmen “Tett på dyrene” her på Akvariet i Bergen. Hurra!

Les mer

Vi har lekeplass på taket!

Vi har lekeplass på taket!

Bergens kuleste taklekeplass ligger på Akvariet med utsikt til innseilingen til Bergen.

Les mer