Sommer på Akvariet

Sommer på Akvariet

Sommeren er årets travleste og triveligste periode på Akvariet i Bergen - Det Nasjonale Akvariet. Med sommerferie er anledningen ypperlig til å ta turen til Nordnes for å bli bedre kjent Amy, Iggy, Pingrid Alexandra eller noen av de andre 400 spennende dyrene som bor her.

Lekeplass og otere

Før årets sesong har vi fått klar en rekke nyheter. En av dem er oterdammen, hvor du kan bli bedre kjent med Akvariets nyeste leieboere Bella og Gizmo. Disse to lekne krabatene har funnet seg godt til rette i sitt nye flotte hjem, og er både leken og rampete.

Nytt for sesongen er også at vi har fått lekeplass på taket. En ypperlig arena for litt ekstra lek og moro for både store og små.

 

Kjøp billett

Matopplevelser

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Det gjelder både dyr og gjester på Akvariet. Gjennom hele sommeren kan man se dyrefóringer til forskjellige tider. Er du her tidlig, kan du få med deg foringen i haitunellen. Du kan være tilstede når silkeapene Odd, Hugo og Eriksen får mat. Stikker du innom en fredag kan du vitne krokodillefóringen og se hva de får til lunsj. Er det derimot deg selv som trenger en matbit, anbefales en tur på Spisestedet Biologen – der du kan få mat i farten eller et bedre måltid fra sommerens meny. 

 

Fullstappet program 

Sommerdagene kommer til å være spekket med et spennende program for enhver smak.  Planlegg besøket etter hva som interesserer deg, og her er mulighetene er mange! Et hett tips er å sjekke kalenderen før du tar turen, så møter du ekstra forberedt.

Aktivitetskalenderen


Gavebutikken er åpen hver dag hele sommeren, så her er det mulig å kjøpe med deg et lite eller stort minne fra sommerdagen på Akvariet i Bergen, Det Nasjonale Akvariet.

 

Vi gleder oss til å få deg på besøk. Denne sommeren ønsker vi at Akvariet kan by på litt mer enn forventet.

 

 

 

 

 

Flere artikler

Kravlende Kryp tilbake på Akvariet i Bergen

Kravlende Kryp tilbake på Akvariet i Bergen

Utstillingen Kravlende Kryp kommer endelig tilbake til Akvariet etter å ha “kravlet” rundt om i landet. Fra fredag 3. mai kan du igjen ta disse fascinerende skapningene nærmere i øyesyn.

Les mer

SRF KUBENs Filmpris og Folkets pris til dyrene på Akvariet i Bergen

SRF KUBENs Filmpris og Folkets pris til dyrene på Akvariet i Bergen

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 12. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet, og i år ble det satt ny rekord når hele 24 byråer leverte inn arbeid til konkurransen. To av prisene reklamebyrået vårt Oktan Bergen ble tildelt var for filmen “Tett på dyrene” her på Akvariet i Bergen. Hurra!

Les mer

Vi har lekeplass på taket!

Vi har lekeplass på taket!

Bergens kuleste taklekeplass ligger på Akvariet med utsikt til innseilingen til Bergen.

Les mer