Biologen Akvariet

Spiseriet

Gjennom vår lidenskap for mat, drikke og god service ønsker Biologen og gi en opplevelse til våre gjester. Vi serverer gjerne alle typer mat og bruker alltid de beste råvarene vi kan få fatt i fra vårt området.

Siden vi befinner oss på Akvariet i Bergen så er det naturlig for oss og ha hovedfokuset på fisk og skalldyr. Vi føler oss heldig som har tilgang på råvarer med verdens beste kvalitet. 

Har du matallergi, snakk med kokken før du bestiller. De kan da lage mat som du kan spise.
 

Lurer du på hva som er på menyen?

Se meny

 

Ta torsdagsmiddagen på Akvariet

Hver torsdag inviterer Biologen Akvariet til middag i Spiseriet. Ta med venner, familie eller kollega til “ferdig” middag i fine omgivelser.
Du kan spise middagen hos oss eller bestille for å ta med hjem. Menyen variere fra torsdag til torsdag. 

Har du Årskort til Akvariet?
Da får du 10% rabatt torsdagsmiddgen.


Forhåndsbestilling:

Torsdagsmiddag må forhåndsbestilles.
Du velger om du vil spise på Akvariet eller ta med hjem.
Send bestilling til: inga@biologenherdla.no

De som bestiller torsdagsmiddag betaler ikke inngang til Akvariet (stenger for publikum kl 18.00). Henvend deg i billettluken/butikken, din reservasjonene står på en liste og du blir vist inn til ditt bord som venter på deg og dine i Spiseriet.

Hjertelig velkommen på middag!
 

Mattorget

På mattorget ved inngangen til Spiseriet kan du kjøpe is, brus, kaffe, pølse, youghurt og annen “lett” mat til å ta med i farten.

Glutenfri mat? Snakk med kokk eller servitør.
 

“Med entusiasme, glede og en smule galskap”

Smak av kysten

Biologen er medlem av SMAK AV KYSTEN. Dette medlemskapet gir oss fordel gjennom et kulinarisk nettverk som utvikler mangfold og kvalitet av norsk sjømat på utvalgte restauranter i hele landet.