Logo akvariet

Hvem synes du fortjener å vinne Plastbyen 2019?

Stem på din favoritt her

Hei, Takk for din stemme!

Del gjerne med andre slik at flere får sjansen:)

Pingvinfamilien

Innsendt av: Fana Barnehage - Blåklokke

En sjarmerende familie, som er kreativt utformet og de fremstår som en fin gjeng. Viser at det er blitt jobbet godt med.

Akebrettfisken

Innsendt av: Armin Christoffer Lillebøe Håland

Kul fisk. Formen på akebrettet gir klare assosiasjoner med fisk. Med tom heliumsballong bundet rundt hale gir den oss en tankevekker. Enkel og så tydelig.

Elekstrisk byløve

Innsendt av: Lonevåg skule, 4 klasse

Et detaljrikt byggverk, men en alvorlig undertone. Den er sint og klar for å ta et oppgjør. Tydelig budskap! Kult med kjetting.

Yoghurtormen

Innsendt av: Løvstakken Barnehage

Enkel og så tydelig. Kreativt å bruke begerene til å få frem leddene på ormen. Gjenkjennbart, yoghurtberger er noe de fleste har et forhold til.

Hummer med sterke klør

Innsendt av: Molly

En hummer utenom det vanlige, men likevel tydelig selv i plast. Kreativt laget og den fremstår som en sterk hummer med litt humor.

Plastfisken

Innsendt av: Nikolai Boltryk

Utrolig kreativ fisk, som gir et bilde på hva fiskene kan få i magen. Får følelsen av at man har vært ute å plukket boss, og så laget en fisk av det (bokstavelig talt). Rå og kul på flere måter.

Gullfisken

Innsendt av: Skogen Barnehage, Askøy

Den var stillig og fin, men med viser det uperfekte når man ser plasten bak. Den viser en iherdig innsats. Iøyenfallende. Gullfisk gir assosiasjoner til Akvarier.

Edderkopparaply

Innsendt av: Storetveit Skole

En enkel, men likevel så tydelig i sin utforming og veldig gjenkjennbart for en Bergenser. Kompleks i sin enkelhet og veldig tøff edderkopp med venn.

Plastikkstøvsuger som heter Rara

Innsendt av: Espira barnehage - Eventyrskogen

Et byggverk som trekker til seg oppmerksomhet, kreativt utformet og et byggverk som oppfordret til å gjøre noe - rydd opp. Fantorangen ble og nevnt.