Akvarietbutikken – alltid noe fint for store og små

Butikken på Akvariet i Bergen er et skattekammer av leker, gaver og suvenirer. Her finnes flere kvalitetsprodukter fra dyreverden, der dyr fra tropiske og arktiske strøk er rikt representert.
Du kan og kjøpe gavekort og årskort til Akvariet.
 
Om du er usikker på hva du skal velge, er det bare å spørre vår hyggelige og hjelpsomme betjening. De kan hjelpe deg å finne noe som vil glede barn i alle aldre. 

Psst! Butikken følger Akvariets åpningstider, og er åpen alle dager, også lørdag og søndag. Her er det bare å stikke innom om du mangler en gave. Etter nærmere avtale kan vi sende varer. Du trenger ikke å kjøpe billett til Akvariet for å handle i butikken
 
Følg oss på instagram @akvariet_butikk  
 

 

Kontakt oss om du har spørsmål:

Skriv til gavebutikken her

Akvariets eksklusive nettbutikk!

 

I nettbutikken finner du produkter fra dyrelivet på Akvariet, fra de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten til tropiske strøk. Du finner og gaveartikler, leker og spill.

Besøk nettbutikken

Åpent 7 dager i uken

Velkommen

Gavebutikken på Akvariet  har åpent 7 dager i uken (du trenger ikke billett til Akvariet for å handle - men vi anbefaler en tur inn når du først er der...)


Akvariet i Bergen
Nordnesbakken 4

 

Noen smakebiter fra butikken

I gavebutikken kan du kjøpe billetter, gavekort og – ikke minst – årskort.

 

Les mer om årskort her

Årskort på Akvariet er gaven som fortsetter å gi.

Ikke bare kan man besøke Akvariet så ofte man vil, man får også 25% rabatt på billett til venner, 10% rabatt på kjøp av ordinære varer i gavebutikken, 10% rabatt på menyen og 1 gratis kaffe ved hvert besøk hos Spiseriet Akvariet

Dyrisk kule ting og tang finner du i gavebutikken på Akvariet