Våre lokaler

På Akvariet kan du holde workshops, møter, presentasjoner og selskap i helt spesielle omgivelser og med muligheter for Bergens beste pauseunderholdning (eks. slangehåndtering, være med på sjøløvetrening eller et besøk bak kulissene) og topp mat/drikke. I tillegg til gode møtefasiliteter har vi også det aller beste utgangspunktet for et hvilket som helst festarrangement – enten det er mingling eller full middag. Vi skreddersyr gjerne opplegg der hele Akvariet er i bruk for en totalopplevelse ingen kommer til å glemme.
MØTEROM AKVARIET

Lys og kreativ oase med utsikt over Akvariets uteområde. Rommet egner seg for møter eller workshops, har prosjektor/lerret og plass til inntil 12 stk. Servering etter avtale i møterommet eller i Spiseriet. Og utenfor leker sjøløvene…
 

Antall: 4-12 personer
Utstyr:  Prosjektor, lerret, videokonferanseutstyr og vannautomat

 

AUDITORIUM / KINOSAL

Skal du holde et kurs, konferanse eller presentasjon til en større gruppe? Da vil kinosalen passe godt til dette. Salen er utformet som et amfi med god plass og gode stolseter. Stort kinolerret og bra lydanlegg.

Antall: Inntil 107 personer
Utstyr: Prosjektor mot et stort kinolerret, 1 mikrofon og 2 ”mygg”

 

ROTUNDEN

Rotunden er det store sirkelrunde rommet med store akvarier på alle kanter. Når vi dekker pent opp til middagsgjester her, blir stemningen magisk og utenomjordisk. Det er som å ha et selskap under havoverflaten. Vi kan tilberede alle typer matopplevelser: gode fisk-, kjøtt- og skalldyrretter laget med hjertet, av de beste råvarene. Du får garantert en unik bryllupsfeiring, jubileum eller firmafest her.

Antall: Inntil 140 personer
Utstyr: Dekket bord, Boose høyttaler

 

MAT

All mat, enten det er enkel fingermat eller flere-retters middag blir servert av vår egen restaurant. Erfarne kokker og dyktig serveringspersonale ønsker velkommen til en god, rustikk og ærlig matopplevelse. Menyen består helst av havets ferske råvarer som endrer seg etter sesong. Vi tar i mot sine gjester med entusiasme, glede og en smule galskap.

Les mer om Spiseriet

 

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Send oss en melding her:

Ta kontakt