Borddekking

Bergens eneste møtested ”under havoverflaten”

Akvariet i Bergen gir en uforglemmelig ramme til mange ulike typer arrangementer. Gi deltakerne opplevelser tett på levende dyr, mens dere nyter mat laget av gode norske råvarer (gjerne fra havet) og god drikke. Vi tilbyr både skreddersydde opplevelser i utstillingene, flere mingleplasser på dagtid eller stilfull middag ”under havoverflaten” i Rotunden på kveldstid. La deg inspirere nå og bestill når vi igjen kan har selskaper og eventer!


ROTUNDEN

Det perfekte stedet for en stemningsfull middag “under havet”. Kapasitet til 120-130 personer til bords. Dersom man ønsker en blanding av stående og sittende servering kan Rotunden og Vestibylen kombineres, og det er kapasitet til mellom 250-450 personer.  Ved bruk av hele Akvariet, er det plass til ca. 1000 stk. ved stående servering og fingermat.

Se hvordan det var i Rotunden under konserten med Fjorden Baby!
 

KINOSALEN
Amfi med sitteplasser til 107 deltakere.

UTEOMRÅDE
Stort uteområde og takterrasse. Kan kombineres med Vestibylen og Rotunden etter behov.

MØTEROM
Perfekte omgivelser med utsikt over uteområdet på Akvariet (god sikt til det sjøløvene finner på), med plass til inntil 12 personer.

Les mer om lokalene her

MAT

All mat, enten det er enkel fingermat eller flerretters middag blir servert av erfarne kokker og dykktig serveringspersonale. Vi ønsker velkommen til en god, rustikk og ærlig matopplevelse. Menyen består helst av havets ferske råvarer som endrer seg etter sesong. Biologen tar i mot sine gjester med entusiasme, glede og en smule galskap.
 

ANTALL
Minglekonsept i Rotunden og Vestibylen
50-1000 personer  
Dekket bord i Rotunden
Opptil 130 personer
Middag ved Haitunellen
Opptil 14 personer


Borddekking på Akvariet

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Ta kontakt for en uformell prat og visning av de muligheter som finnes her hos oss på tlf. 55 55 71 71 eller send en mail til post@akvariet.no eller melding her: 

Ta kontakt

Ønsker du å ha arrangement på Akvariet?

Da er det lurt å reservere datoen tidlig. For en gruppe på 25 – 30 personer anbefaler vi Spiseriet, grupper på 40 til 140 personer er Rotunden stedet. Er gruppen over 140 tar vi hele Akvariet i bruk. Ønsker man et eksklusivt selskap er haitunellen stedet, for maks 14 pers.

Sommerfest på Akvariet?

Akvariet inviterer til sommerfest og andre eventer i unike, rustikke og koselige omgivelser. Kjøkkensjefen og gjengen tilbereder de deiligest retter og de tilpasser og menyen etter selskapets ønske.

Ønsker du en ny ramme kan Akvariet være stedet! Vi er et unikt arrangementssted som kan tilføre selskapet noe nytt.

MATKURS

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, sammen med kollegaer, venner eller kjæreste? Vi arrangerer kokkekurs for både voksne og barn.

Les mer

NOE EKSTRA? 

INVASION er et spill som kommer til Akvariet,  en lagaktivitet med Sci-fi tema, hvor spillerne må løse gåter og oppgaver for å stanse utslettelsen av Jorden. Lagene samler poeng underveis og vinnerlaget kåres til slutt! Varighet ca 1 time.

Les mer