Ledsager kommer inn gratis mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis. Den som blir ledsaget, betaler vanlig inngangspris. Kommunens ledsagerbevis grunnet funksjonsnedsettelser ikke kan brukes i tilrettelegging forbi køen hos oss i sommer. Vi beklager dette.​

Som det står i vilkårene for kjøp på akvariet.no: Ubrukte billetter refunderes ikke. 

På grunn av smittefare er det dessverre ikke lov å ta med hund eller andre kjæledyr inn på Akvariet. Vi har heller ikke hundepass eller oppbevaring av hund hos oss. 

Ja, ved behov er førerhund tillatt på Akvariet. Man må kunne vise til gyldig bevis for førerhunden. Det er viktig å ta hensyn til at det er en del lukter og lyder hos oss som ikke er vanlig i andre miljøer. 

Nei, dessverre. Vi har kun studentrabatt og pensjonistrabatt (fylt 67 år). For andre mulige rabatter, se spørsmål vedrørende rabattavtaler

Studentrabatt hos oss gjelder kun for studenter ved universitet, høgskole, akademi og liknende læreinstitusjoner. Det vil si studenter som betaler semesteravgift. Legitimasjon og studiebevis med bekreftelse for betalt semesteravgift må fremvises ved kjøp av billett. 

Ja det har vi (1 stk). Det er en enkel lett rullestol.

Ja, med unntak av tak terrassen. Om man spør en av våre ansatte, er vi behjelpelige med assistanse opp trappen.

Vi har dessverre ingen egen barnevogn parkering her på Akvariet. 

Fra du er 10 år kan du komme å utforske Akvariet uten følge av voksen. 

Røyking:
Vi vil at Akvariet i Bergen skal være et røykfritt sted og ber om at dette blir tatt hensyn til. Det gjelder også på vårt uteområde.

Røyking ved arrangement på kveldstid:
Da vil det bli satt opp askebeger på angitt sted på uteområde. Ber om at dette blir tatt hensyn til.

Nei det er ingen bobilparkering ved Akvariet, nærmest blir ved Tollbodkaien.

Dersom du har mistet eller glemt noe hos oss kan du henvende deg direkte til butikken på tlf 40102244, eller sende oss en epost på post@akvariet.no. 

Så lenge ditt barn ikke har fylt tre år er barnet fortsatt to år, og barnet kommer da inn kostnadsfritt. Gi gjerne beskjed at du har med et barn under 3 år slik at vi kan registrere vedkommende. 

Nei. Vi har kun toaletter tilgjengelig for våre betalende gjester. 

Yes, if you purchase souvenir products in our store for a minimum of 315 NOK.  Note: This does not apply when purchasing entry ticket(s).

Ja, diverse rabattavtaler ved Akvariet i Bergen 2021 gjelder: 

 • BT Fordel (-25%) 
 • Bergenskortet (-25%)
 • Stavanger Aftenblad (-25%)
 • Aftenposten (-25%)
 • OBOS (-25%)
 • Grupperabatt 20 personer (-20%)
 • Gjester ved Nordic Choice Hotels (-20%)
 • Radisson Blu Hotels (-20%)
 • Klosterhagen hotel (-20%)
 • BOB Medlemmer (-20%)
 • Bate medlemmer (-20%)
 • ByVenn app (-20%)
 • Hop on hop off (-20%)
 • M/F Vågen tur-retur billett (-20%)

Husk å medbringe bevis i form av medlemskort, nøkkelkort, eller kvitteringer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller samlebilletter som familiebillett. 

Nei, Bergenskortet kan man kjøpe hos turistinformasjonen, Bergen Lufthavn Flesland  og utvalgte hoteller. 

På mattorget som vi har laget ved inngangen til Spiseriet kan du kjøpe, is, brus, kaffe, pølse, youghurt og annen “lett” mat til å ta med i farten. Man kan også sette seg i Spiseriet/ Biologen og nyte en bedre lunsj/middag om det er ønskelig.

Ja, aktivitetskortet kan man bruke hos oss og gjelder kun for barnet som har fått tildelt kortet samt 1 voksen. Trenger ikke å forhåndsbestilles. 

Nei, vi har dessverre ikke parkering for sparkesykler på Akvariet. Dere kan eventuelt parkere på eget ansvar på området så lenge det ikke blokkerer for passasjer eller rømningsveier. 

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre dyr, ansatte og gjester. Vi gjør alt for at våre besøkende skal føle seg trygge når de besøker Akvariet, og gode smittevernstiltak vil være på plass så lenge det er påkrevd. Du finner våre tiltak her