Opplev noe sammen på Akvariet i Bergen

Opplev noe sammen på Akvariet i Bergen

Finn på noe vannvittig moro med barna i sommer! Sommeren er årets travleste og triveligste periode på Akvariet i Bergen. Ta turen til Nordnes for å bli bedre kjent Amy, Iggy, Gizmo, Pingrid Alexandra eller noen av de andre 400 spennende dyrene som bor her.

Det skjer noe hver eneste time

Sommerdagene er spekket med et spennende program for en hver smak, det skjer noe hver time. Trenger dere en pust i bakken anbefaler vi å ta en tur til kinosalen og se en av filmene som går. I kinosalen er det fred, ro og akkurat passe varmt/kaldt.

Planlegg besøket etter hva som interesserer deg – her er mulighetene er mange! Et hett tips er å sjekke kalenderen før du tar turen, så møter du ekstra forberedt. En annen anbefaling vi har er pingvinfokusfôringen som er på programmet hver dag kl 14.00. Vi har fått hele fem pingvinkyllinger i år, og det er vi utrolig stolte av!
 

Sjekk Aktivitetskalenderen her
 

Trenger du forfriskninger? Besøk Gavebutikken

I gavebutikken kan du kjøpe is og brus uten å kjøpe inngangsbillett. Den er åpen hver dag hele sommeren. I tillegg til forfriskninger er det mulig å kjøpe med deg et lite eller stort minne fra sommerdagen på Akvariet i Bergen.

 

Kjøp billett

 

Tre muligheter på samme tur

I sommermånedene kan du kombinere turen til Akvariet med en båttur på Vågen og et forfriskene bad i Nordens Sjøbad.

Fergene MF Vågen og Beffen2 gir deg i sommer muligheten til å “Discover Bergen by Boat”. Dette kan tas som en rundtur eller hop on/hop off.

Du får 20% rabatt på inngangen til Akvariet dersom du viser din fergebillett eller billett fra Nordnes sjøbad når du kjøper billett til Akvariet. 

Du får og 20% rabatt på billetten til Nordnes Sjøbad om du viser billetten fra Akvariet når du kjøper billett til bading.

 


Lekeplass på taket

På takterrassen vår har vi en stor og flott lekeplass. Her kan mor og far nyte utsikten utover fjorden og barna utfolde seg i alle apparatene på lekeplassen. Lekeplassen er en ypperlig arena for litt ekstra lek og moro for både store og små. Lekeplassen var en gave fra OBOS i 2018.

 

 

Kjøp billett

Sjøløven Amy
Lekeplassen til Akvariet i Bergen

Se når haiene og krokodillene får mat

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Det gjelder både dyr og gjester på Akvariet. Gjennom hele sommeren kan man se dyrefóringer til forskjellige tider. Er du her tidlig, kan du få med deg foringen i haitunellen. Du kan være tilstede når silkeapene Hugo og Eriksen får mat. Stikker du innom en fredag kan du vitne krokodillefóringen og se hva de får til lunsj.

Sulten? Stikk innom Spisestedet Biologen

Er det derimot deg selv som trenger en matbit, anbefales en tur på Spisestedet Biologen – der du kan få mat i farten eller et bedre måltid fra sommerens meny.

 

Vi gleder oss til å få deg på besøk. Denne sommeren ønsker vi at Akvariet kan by på litt mer enn forventet.

Visste du forresten at dyrene våre kan snakke? Sjekk ut videoene nedenfor for en god latter 😂

 

 

 

Kjøp billett

Flere artikler

Gode holdninger er smittsomt. Derfor skal du være med å bygge Plastbyen 2019!

Gode holdninger er smittsomt. Derfor skal du være med å bygge Plastbyen 2019!

Det finnes mange måter å bekjempe plast i havet på. Dette enorme problemet for alt liv i sjøen og dermed hele kloden. Plastbyen kan være vårt og ditt lille bidrag. Her kan du lese hvorfor det er viktig at alle gjør litt.

Les mer

Statsministeren kommer for å besøke (fadderbarnet) Erna!

Statsministeren kommer for å besøke (fadderbarnet) Erna!

Torsdag 1. august kl 14 kommer Statsminister Erna Solberg for å besøke Akvariet og pingvinene Erna og Ninjago og pingvinkyllingen deres.

Les mer

Plastverk er lastverk

Plastverk er lastverk

Noe av det viktigste Akvariet i Bergen arbeider med er kunnskapsformidling rundt livet i havet. De siste årene har fokuset vært rettet spesielt mot de stadig voksende plastproblemene.

Les mer