Ting å finne på for barnefamilier i vinterferien

Ting å finne på for barnefamilier i vinterferien

Det er på Akvariet det skjer i vinterferien! Her sørger 400 viltre dyr og nesten like viltre dyrepassere for action fra morgen til kveld. Du kan selvfølgelig gjerne besøke akvariet i vinterferien selv om du er voksen, tenåring eller hauggammel, men akkurat de ukene det er vinterferie i Norge har vi et spesielt godt tilbud til barnefamilier. Under finner du noe av det som skjer fra fredag 16. februar til søndag 4. mars.

KRAVLENDE KRYP er tilbake!

Det er ikke bare akvariekrabbene som har lange og mange bein. Levende innsekter, edderkopper og skorpioner inntar Akvariet i denne perioden. Her kan du blant andre stifte bekjentskap med noen av de største tarantellene på jorden, utfordre Mamma og Pappa om hvem som tør å ta på noen av skapningene og se giftige skorpioner på nært hold i vår tropiske avdeling. 

 

NATTEVANDRING på akvariet 23. februar kl. 18-21

Hvordan oppfører dyrene seg i mørket? Sover de eller er de våkne? Bli med på dissekering av fisk, test ut sansene i sanseakvariene, gjett lyden av dyrene i kinosalen, BA er på plass utenfor kinosalen og her kan du få laget din egen BA-forside og være med på morsomme konkurranser og mye mer.

 

 

Familieforestilling: KROKODILLETYVEN     

«Odd er ikke særlig modig. Han er redd for det meste. Han er til og med redd for babyer. Derfor erter bøllene i klassen han så ofte de kan. Men en dag reiser klassen til Akvariet, og der får han en genial ide; Han må bli tøff, og det han trenger er selvfølgelig en krokodille…».

Forestillingen er inkl i billetten og passer for barn fra 5 år. Billettene kan ikke forhåndsbestilles. Begrenset antall plasser pr forestilling så vær ute i god tid (vi prioriterer barna mht billetter. Må barna ha med voksne er det 1 voksen pr familie. Er det ledige billetter/plasser når vi starter forestillingen er flere velkommen inn barn og voksne). Krokodilletyven spilles i kinosalen lørdag 24/2, søndag 25/2, torsdag 1/3, fredag 2/3 og lørdag 3/3. kl 12.30 og kl 15.30 alle dagene. (95 billetter (plasser) pr forestilling).

Les mer

 

Finn de stjålne krokodillene!

Hver lørdag og søndag i vinterferieukene (både for Vestlandet og Østlandet) gjemmer vi 4 forsvunne krokodiller på ulike steder på Akvariet. Hvis du finner en av de, ta den med og lever den til butikken så vanker det “finnerlønn” til deg. Vi gjemmer 4 krokodiller lørdag og 4 krokodiller søndag, så her er det muligheter!

 

Det skjer alltid noe på Akvariet

Hver hele time, hver eneste dag skjer det noe ekstra som er verdt å få med seg på Akvariet. Pingvinfôring kl. 11, sjøløvetrening kl. 12 og 15, du kan bli guidet i den tropiske avdelingen, få hjelp av karper til å bli kvitt smokken eller ta og føle på kråkeboller, sjøstjerner og krabber i kontaktakvariet. Når som helst kan du spørre dyrepasserne om det du lurer på!

Les mer

NB: Fra 1. februar har vi åpent fra 10-18 alle dager.

Flere artikler

Ledig stilling som Direktør på Akvariet i Bergen

Ledig stilling som Direktør på Akvariet i Bergen

Vi søker en visjonær og kommersiell konseptutvikler med brennende engasjement for videreutvikling av Akvariet.

Les mer

News from Bergen Aquarium

News from Bergen Aquarium

The experiences when visiting the aquarium in Bergen are many, and there is something on the program every hour.

Les mer

Jul på Akvariet

Jul på Akvariet

Bergen byr på mange spennende familieaktiviteter i julen, og en av plassene er Akvariet. Vi har åpent hele julen (kun stengt julaften, første juledag og nyttårsaften) og det som er fint er at været spiller ingen rolle, for her kan du være inne og ute.

Les mer