Spiseriet Akvariet

Spiseriet

Vi hos Akvariet ønsker å gi våre gjester en matopplevelse, gjennom vår lidenskap for mat, drikke og god service.  Vi serverer gjerne alle typer mat og bruker alltid de beste råvarene vi kan få fatt i fra vårt området.

Siden vi befinner oss på Akvariet i Bergen så er det naturlig for oss og ha hovedfokuset på fisk og skalldyr. Vi føler oss heldig som har tilgang på råvarer med verdens beste kvalitet. (Fisken blir levert av Domstein. Vi spiser ikke vennene våre på Akvariet).

 

Matallergi

Har du matallergi, snakk med kokken før du bestiller. De kan da lage mat som du kan spise.

Åpningstider

Mandag – fredag
Mattorget: 11.00 – 16.30
Spiseriet: 11.00 – 16.00

Lørdag og Søndag + røde dager
Mattorget: 11.00 – 17.30
Spiseriet: 11.00 – 16.00

På mattorget ved inngangen til Spiseriet kan du kjøpe is, brus, kaffe, youghurt og annen “lett” mat (Grab and Go) til å ta med i farten. Glutenfri mat? Snakk med kokk eller servitør.

Lurer du på hva som er på menyen?
Se meny

 

Smak av kysten

Akvariet i Bergen er medlem av SMAK AV KYSTEN. Dette medlemskapet gir oss fordel gjennom et kulinarisk nettverk som utvikler mangfold og kvalitet av norsk sjømat på utvalgte restauranter i hele landet.