Biologen Akvariet

Spiseriet

Vi hos Biologen ønsker å gi våre gjester en matopplevelse, gjennom vår lidenskap for mat, drikke og god service.  Vi serverer gjerne alle typer mat og bruker alltid de beste råvarene vi kan få fatt i fra vårt området.

Siden vi befinner oss på Akvariet i Bergen så er det naturlig for oss og ha hovedfokuset på fisk og skalldyr. Vi føler oss heldig som har tilgang på råvarer med verdens beste kvalitet. (Fisken blir levert av Domstein. Vi spiser ikke vennene våre på Akvariet).

 

“Med entusiasme, glede og en smule galskap”


Matallergi

Har du matallergi, snakk med kokken før du bestiller. De kan da lage mat som du kan spise.

Mattorget

På mattorget ved inngangen til Spiseriet kan du kjøpe is, brus, kaffe, pølse, youghurt og annen “lett” mat til å ta med i farten. Glutenfri mat? Snakk med kokk eller servitør.
 

Smak av kysten

Biologen og Akvariet i Bergen er medlem av SMAK AV KYSTEN. Dette medlemskapet gir oss fordel gjennom et kulinarisk nettverk som utvikler mangfold og kvalitet av norsk sjømat på utvalgte restauranter i hele landet.

 

Lurer du på hva som er på menyen?

Restauranten serverer fra a la carte meny frem til 15.30. 

 

MENY

 

Ta torsdagsmiddagen på Akvariet

Hver torsdag inviterer Biologen Akvariet til middag i Spiseriet. Ta med venner, familie eller kollega til middag i fine omgivelser. Du kan spise middagen hos oss eller bestille for å ta med hjem. Menyen varierer fra torsdag til torsdag.
Pris: kr 165,- / barneporsjon kr 115,-
 

Egne priser for studenter  Meny/priser

Torsdagsmiddag må FORHÅNDSBESTILLES dagen før!
Du velger om du vil spise på Akvariet eller ta med hjem.
Send bestilling til: inga@biologenherdla.no

De som bestiller og spiser torsdagsmiddag på Akvariet betaler ikke inngang (stenger for publikum kl 18.00). Henvend deg i billettluken/butikken, din reservasjonene står på en liste og du blir vist inn til ditt bord som venter på deg og dine i Spiseriet. Velkommen på middag!