Biologen Akvariet

Spiseriet

Vi hos Biologen ønsker å gi våre gjester en matopplevelse, gjennom vår lidenskap for mat, drikke og god service.  Vi serverer gjerne alle typer mat og bruker alltid de beste råvarene vi kan få fatt i fra vårt området.

Siden vi befinner oss på Akvariet i Bergen så er det naturlig for oss og ha hovedfokuset på fisk og skalldyr. Vi føler oss heldig som har tilgang på råvarer med verdens beste kvalitet. (Fisken blir levert av Domstein. Vi spiser ikke vennene våre på Akvariet).

 

“Med entusiasme, glede og en smule galskap”


Matallergi

Har du matallergi, snakk med kokken før du bestiller. De kan da lage mat som du kan spise.

Mattorget

Inntil videre serverer vi “Grab and Go- meny” i Mattorget. Åpningstiden er kl 11-16 i ukedager og kl 11-17 lørdag og søndag + etter behov.

På mattorget ved inngangen til Spiseriet kan du kjøpe is, brus, kaffe, youghurt og annen “lett” mat (Grab and Go) til å ta med i farten. Glutenfri mat? Snakk med kokk eller servitør.

Smak av kysten

Biologen og Akvariet i Bergen er medlem av SMAK AV KYSTEN. Dette medlemskapet gir oss fordel gjennom et kulinarisk nettverk som utvikler mangfold og kvalitet av norsk sjømat på utvalgte restauranter i hele landet.

 

Lurer du på hva som er på menyen?
Se meny
Restauranten serverer fra a la carte meny frem til 15.30.