Bestill en vannvittig bursdagsfest på Akvariet

Holder du bursdagsselskapet på Akvariet, kan vi love deg at gjestelisten blir litt annerledes enn vanlig.

En bursdagsvert tar seg av barna, og leder dem gjennom en rekke opplevelser. Bursdagsbarnet får blant annet holde en slange (hvis de tør – ingen tvang), være med å se på karpene eller kontaktakvariet eller besøke krokodillene og oppleve sjøløvetrening.
(Det er ikke sjøløvetrening på bursdager i ukedagene, da blir vi bedre kjent med de kule pingvinene).

Velg mellom tacobuffet eller pølser i brød som bursdagsmat. Til dessert kan du enten ta med egne kaker hjemmefra, eller vi kan servere Akvariets sjokolademuffins eller is.

Alle barn får diplom, bursdagsbarnet får en eksklusiv Akvariet-medalje for vel gjennomført bursdagsselskap og 1 fribillett til Akvariet.

 

PRIS OG MENYALTERNATIV

NB! Husk å gi oss beskjed om matallergier, vegetar ol.

Alternativ 1:
Taco m/kjøttdeig, tilbehør, tacobåter, lefser og brus. Velg mellom is eller Akvariets sjokolademuffins.
  285,- pr.person.
Alternativ 2:
Taco m/kjøttdeig, tilbehør, tacobåter, lefser og brus.

 

 

260,-
pr.person.
Alternativ 3:
Pølser i brød eller lompe (inntil 2 stk pr pers), brus. Velg mellom is eller Akvariets sjokolademuffins.
  275,- pr.person.

Alternativ 4:
Pølser i brød eller lompe (inntil 2 stk pr pers) og brus

 

250,- pr.person.

Prisen inkluderer bursdagsvert som er med gjennom hele bursdagen, omvisning med slange-håndtering, diplom til alle i selskapet, valgte menyalternativ, medalje og 1 fribillett til bursdagsbarnet. #gøysammen    

TIDSPUNKT
Hver lørdag og søndag kan du feire bursdag kl. 11:00-13:00 eller 14:00-16.00. Vi arrangerer maks ett selskap om gangen, så det kan lønne seg å bestille i god tid.

Det er mulig å arrangere barnebursdag og i ukedagene kl 17:00–19:00. Bestillinger for bursdag ukedager bør bestilles i god tid mht at det kun er 1 bursdag pr dag.
(Siste bursdag før Påske er 25. mars)

ANTALL
Slå deg gjerne sammen med andre bursdagsbarn (inntil 3 bursdagsbarn pr. selskap). Vi holder selskap for minimum 10 og maks. 25 barn/gjester. Foreldre utover bursdagsbarnets må avtales på forhånd. Eventuell servering til voksne må bestilles utenom og en kostnad tilkommer. Anbefalt alder er fra 4 år og oppover.

ANNET
Husk å gi oss beskjed dersom noen av gjesten har spesielle utfordringer som vi skal ta hensyn til eller matallergier. (PS! Dersom noen er veldig redd for slanger, så kan de ved at vi vet dette unngå å se en eneste slange:=) ).

Har du bestilt bursdag og vil bruke vår invitasjon kan du laste den opp her:

 
Lurer du på noe, eller ønsker å bestille?