Bergens eneste møtested ”under havoverflaten”

Akvariet i Bergen gir en uforglemmelig ramme til mange ulike typer arrangementer. Gi deltakerne opplevelser tett på levende dyr, mens dere nyter mat laget av gode norske råvarer (gjerne fra havet) og god drikke. Vi tilbyr både skreddersydde opplevelser i utstillingene, flere mingleplasser på dagtid eller stilfull middag ”under havoverflaten” i Rotunden på kveldstid.
UNIKE ARRANGEMENTSLOKALER

Akvariet har flotte lokaler til leie for ulike anledninger.  Vi kan tilrettelegge omvisninger i tropiske strøk eller nære farvann, tilpasses etter ønsker og arrangementet.

 

ROTUNDEN

Det perfekte stedet for en stemningsfull middag “under havet”. Kapasitet til 120-130 personer til bords. Dersom man ønsker en blanding av stående og sittende servering kan Rotunden og Vestibylen kombineres, og det er kapasitet til mellom 250-450 personer.  Ved bruk av hele Akvariet, er det plass til ca. 1000 stk. ved stående servering og fingermat.

 

KINOSALEN
Amfi med sitteplasser til 107 deltakere.
 

UTEOMRÅDE
Stort uteområde og takterrasse. Kan kombineres med Vestibylen og Rotunden etter behov.

 

MØTEROM
Perfekte omgivelser med utsikt over uteområdet på Akvariet (god sikt til det sjøløvene finner på), med plass til inntil 12 personer. 

 

Les mer om lokalene her

MAT

All mat, enten det er enkel fingermat eller flerretters middag blir servert av Biologen Akvariet. Erfarne kokker og serveringspersonale ønsker velkommen til en god, rustikk og ærlig matopplevelse. Menyen består helst av havets ferske råvarer som endrer seg etter sesong. Biologen tar i mot sine gjester med entusiasme, glede og en smule galskap.

 

ANTALL
Minglekonsept i Rotunden og Vestibylen 50-1000 personer  
Dekket bord i Rotunden Opptil 130 personer
Middag ved Haitunellen Opptil 16 personer
Borddekking på Akvariet

JULEBORD PÅ AKVARIET?

Biologen Akvariet inviterer til julebord på Akvariet i unike, rustikke og koselige omgivelser. Kjøkkensjefen og gjengen tilbereder den gode tradisjonelle julemenyen, men også muligheter for en meny etter eget ønske.

Dersom du ønsker en “ny” ramme for årets julebord, kan Akvariet være stedet! Vi er et unikt arrangementssted som kan gi julebordet noe nytt. Det er lurt å reservere datoen tidlig, vi ser at fredag er blitt mer og mer populært. For en gruppe på 25 – 30 personer anbefaler vi Spiseriet på Akvariet. For grupper på 40 til 130 personer er Rotunden stedet. Er gruppen over 130 må hele Akvariet tas i bruk. Ønsker man et eksklusivt julebord for en liten gruppe kan haitunellen være stedet, her går det maks 16 personer.

Ta kontakt for en uformell prat og visning av de muligheter som finnes her hos oss.

 

MATKURS

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, sammen med kollegaer, venner eller kjæreste?

Les mer

 

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Send oss en melding her:

Ta kontakt