Opplevelsesgave i Bergen: Akvariets årskort

Årskort på Akvariet

Med årskort er du sikret kvalitetstid med de du er glad i - et helt år. Gir du bort et kort i gave gir du muligheten til å følge mer enn 400 lokale og eksotiske dyr gjennom sesongene. 

 

Med årskort kan du besøke oss så ofte du vil!
  • Ingen inngangspris, og rabatt på spesialarrangementer.

  • 25% rabatt på billett til venner, maks 4 pr. besøk.

  • 10% rabatt på kjøp av ordinære varer i gavebutikken.

  • 10% rabatt på menyen og gratis kaffe hos Spiseriet Akvariet.

Årskort gjelder fra dato til dato. Kortet er personlig, og kan kun benyttes av innehaver. 

Årskortet har bilde, og må vises for å få gratis inngang til Akvariet. Ta bilde hjemme når du bestiller på nett, eller hos oss når årskortet kjøpes/aktiveres for første gang. (Om du mister eller glemmer årskortet , lager vi et nytt for kr 30,-)

PS! Du kan nå få digitalt årskort i Akvariet-appen (app og årskort må være knyttet mot samme e-postadresse). Da har du alltid kortet med deg på mobilen. Du kan også ta bilde av QR-koden på årskortet, og ha det på mobilen.

NB! Barn under 10 år må ha følge med voksne.

 

Gi kvalitetstid i gave!

Akvariets årskort er den perfekte opplevelsesgave i Bergen!

Barnas møte med naturen er hellig. Det er tiden for vill nysgjerrighet, tusen spørsmål, våkne blikk, og alle tings ‘første gang’. Nærkontakt med de mektige skapningene som skjuler seg i dypet. Ivrige øyne som betrakter havets mysterier gjennom glasset.  

Priser 2021
Voksne (fra 16 år)  710,-
Barn (3-15 år) 460,-

Flexi kort – 1 Barn (3-15 år) + 1 valgfri voksen

1400,-
Pensjonist (fylte 67 år) 550,-
Student (med gyldig studentbevis) 550,-

Flexikort: 1 Barn (3-15 år) + 1 valgfri voksen. Gjelder 1 konkret barn og 1 valgfri voksen. Den voksne trenger ikke å være registrert på kortet. 

KJØP DITT ÅRSKORT

 

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Ta kontakt   Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Vi forlenger gyldigheten av årskortet!

Akvariet har i perioder i 2020 vært stengt grunnet Covid-19. Dette gjorde at alle med aktivt årskort (og andre) ikke kunne besøke oss. Vi har valgt å forlenge årskortene tilsvarende de dagene vi var stengt. Du trenger ikke å gjøre noe, vi ordner endringen digitalt. Har du spørsmål kan du ta det med billettluken neste gang du besøker oss, eller sende en henvendesle i kontaktskjema.